Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/loader.php on line 663
Bilunderholding | Side 2

Siste nytt

Sébastien Ogier vant i helgen Rally Sweden med en Volkswagen Polo R WRC. Dette er Volkswagens første sesong i verdensmesterskapet, FIA World Rally Championship (WRC).
Jeg fikk telefoner fra hele Norge da jeg slapp nyheten om at jeg ikke kjører rally-VM neste sesong. Ekstra gøy var det at statsministeren ringte og vi snakket i ti minutter, sier Solberg til wrc.com.
Det har lenge gått rykter om at Toyota skal tilbake i VM-rally. Spekulasjonene blir ikke mindre når de nå lanserer en Yaris i rallyinnpakning.
Det var på Shakedown i Rally Bohemia i Tsjekkia at Østberg gjorde feilvuderingen som sendte ham på sykehus. Steinbanken, som var dekket av gress, ble en hard påkjenning for kroppen. Østberg ble derfor sendt rett på sykehus
Mads Østberg og hans kartleser Jonas Andersson ble suverene vinnere av helgens NM-løp, Rally Sørland. Da løpets ni fartsetapper var unnagjort hadde duoen nesten to og halvt minutts forsprang til Sveinung Bieltvedt/Roger Eilertsen på andreplass.

"Egentlig hadde jeg håpet på regn i dag også," sier Mads. "Vi klarte å avansere fra 3. til 2. i dag, men jeg visste at for å hente igjen Mikko Hirvonen, som ligger på 1., måtte det bli regn.

Selv om torsdagens test på Finnskogen ikke ble gjennomført som planlagt fikk Mads Østberg og Jonas Andersson viktig fart i kroppen.

Møller Bil har i fire sesonger hatt sitt eget racingteam som deltar i det prestisjefylte tyske mesterskapet i langdistanseracing. Alle løpene går på verdens lengste racerbane, Nürburgring Nordschleife. Nå er det bestemt at teamet fortsetter også i 2012.
Managementselskapet EVEN Rally AS har tegnet utviklingskontrakt med Esapekka Lappi (20) fra Finland og Pontus Tidemand (20) fra Sverige. - Begge er med i en talentgruppe i sine respektive nasjonale forbund, men vi vil følge dem tett - og gi dem støtte på veien, sier Erik Veiby, styreleder
Ford of Europe melder i dag at de vil fortsette å kjøre rally-VM med Ford Fiesta RS World Rally Car i 2012 og 2013, og at fabrikklaget i 2012 vil bestå av finske Jari-Matti Latvala og norske Petter Solberg.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.