Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/loader.php on line 663
Bilunderholding | Side 5

Siste nytt

Petter brøt Rally JapanPetter brøt Rally Japan
Etter å ha ledet Rally Japan fra og med SS4 brøt Petter Solberg og Phil Mills på løpets nest siste fartsetappe. De traff en 21 kg tung sten på SS25 og måtte dermed se seieren gå til Marcus Grönholm.

Audi R10 - skal vinne Le Mans Det er satt mange milepæler siden de første løpene startet på Le Mans i 1923. I år kan Audi R10 skrive historie som første dieseldrevne vinner av det ekstreme 24-timersløpet.
Volkswagens kommende pickup-model Amarok debuterer som arrangørbil under verdens tøffeste rally i januar neste år. Dermed må den nye Volkswagen-modellen vise at den kan takle ekstreme påkjenninger allerede før den er kommet på markedet.

Solberg på tredjeplassSolberg på tredjeplass
Petter Solberg ble nummer tre i Rally Frankrike, og sikret seg dermed seks VM-poeng. Han står dermed med like mange poeng som Marcus Grönholm i kampen om å bli nummer to i VM.


Thomas Thomas Schie norgesmester Thomas Schie forsvarte sin NM-tittel da årets NM-finale, Rally Hedemarken, ble kjørt. Andreplass bak Tord Linnerud var tilstrekkelig for at NM-gullet skulle havne i lomma på Schie for andre året på rad.

Rallystjernen Richard Burns er dødRallyfører Richard Burns (34) fra Storbritannia, døde av kreft fredag 25/10-05 Burns hadde kreftsvulst på hjernen. Burns er et kjent navn i verdenstoppen i Rally, og i 2001 vant han gull, og fikk belønning for å ha kjempet i teten i mange år.
Futt og fart i Irland i 2009Etter suksessen med Rally Ireland i 2007, skal Irlands North West være vertskap for World Rally Championships 2009. Starten skulle tradisjonen tro gått i Monte Carlo, men for første gang på tretti år, brytes den. Irsk jord er i stedet åstedet for startskudd og kruttsalver.
Marcus Grönhom avslutter sin rallykarriere etter denne sesongen. Det ble klart i en pressemelding fra den finske stjernen. Grönholm startet sin rallykarriere i 1987, og har deltatt i verdensmesterskapet siden 1989. Han vant sitt første VM-rally i Sverige i 2000, og ble verdensmester i 2000 og 2002.
Mitsubishi utsette sin rally satsingMitsubishi Motors ledelsen i Japan annonserte i dag at de velger å utsette sin rally satsing i 2006 og 2007. Arbeidet med å revitalisere selskapet ligger godt foran planen. Til tross for dette ønsker ledelsen i Tokyo å ytterligere prioritere sitt arbeid med denne.

Henning Solberg skal kjøre for FordHenning Solberg og Cato Menkerud er klare for større utfordringer i rally-VM enn noen gang. Med et budsjett på 50 millioner kroner skal de kjøre samtlige VM-runder de to neste årene i Ford Focus WRC. Det er helt fantastisk å kunne vite allerede nå at alt er klappet og klart for to år fremover sier Henning Solberg

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.