Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/loader.php on line 663
Bilunderholding | Side 4

Siste nytt

Mads Østberg fullførte VM-runden i Spania med en sjette plass totalt i sin Ford Fiesta RS WRC, og han kunne si seg fornøyd med helgens innsats. Etter tre kjørte dager har de lagt bak seg 18 fartsetapper på tilsammen 406,52 kilometer.
Andreas Mikkelsen fortsetter å bryte barrierer. I helga ble 22-åringen den første nordmannen som har vunnet en runde i Intercontinental Rally Challange (IRC). Skoda UK Motorsport-føreren var i en klasse for seg under svært vanskelige forhold i Rally of Scotland. 

Petter og Henning Solberg vil tradisjonen tro være til stede under årets show, i tillegg kan vi by på et bredt spekter av andre kjente og kjære motorsport kapasiteter fra både inn og utland."
3 plass for Petter Solberg i AustraliaDet ble en etterlengtet plass på pallen for Petter. Han holdt tredje plassen gjennom hele helgen, og vært blant topp tre på de fleste av helgens prøver. 
Norsk talent testkjører for VolkswagenVolkswagen har begynt nedtellingen til FIA World Rally Championship i 2013. Volkswagen skal delta med en Volkswagen Polo R WRC med 300 hk og jakter nå på sjåførtalenter. For å skaffe seg erfaring om World Rally Championship vil Volkswagen team delta i utvalgte rally i 2011 med biler fra konsernmerket Skoda.
Onsdag 31. august 2011 er det klart for nok et Solberg Extreme Motor Show! Denne gangen er det Viking Stadion i Stavanger som skal forandres fra fotball stadion til en asfaltert lekeplass.

Mads Østberg og Jonas Andersson fullførte Neste Oil Rally Finland på en sterk sjette
plass. De har kjempet hardt i hele dag, og satt mange gode tider.Etter tre kjørte dager i Neste Oil Rally Finland endte 23-åringen Mads Østberg ogkartleser Jonas Andersson på sjette plass totalt. En plass de er fornøyde med etterå ha kjempet om fjerdeplassen den siste dagen. De tok nesten 20 sekunder på PetterSolberg som endte på plassen foran, og måtte til slutt se Mikko Hirvonen passere.

Måtte sparke ut frontrutenAnders og Veronica lå på en andreplass i Rally Portugal etter lørdagens kjøring, trass tekniske problemer. De tøffe veiene i Portugal gjorde at bilen fikk skikkelig med "juling". På den 12 fartsetappen skjedde det fatale. De kom for fort inn i en høyresving, dro av veien og rullet 40 meter Bilen gikk rundt fire ganger.
Petter brøt Rally JapanPetter brøt Rally Japan
Etter å ha ledet Rally Japan fra og med SS4 brøt Petter Solberg og Phil Mills på løpets nest siste fartsetappe. De traff en 21 kg tung sten på SS25 og måtte dermed se seieren gå til Marcus Grönholm.

Audi R10 - skal vinne Le Mans Det er satt mange milepæler siden de første løpene startet på Le Mans i 1923. I år kan Audi R10 skrive historie som første dieseldrevne vinner av det ekstreme 24-timersløpet.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.