Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/loader.php on line 663
TOYOTA GAZOO Racing WRC Klare til start | Rally-nyheter

Siste nytt

TOYOTA GAZOO Racing WRC Klare til start

13. desember lanserte TOYOTA GAZOO Racing sin nye Toyota Yaris WRC og presenterte førerne for 2017-sesongen. Starten av FIA World Rally Championship (WRC) i Monte-Carlo, Monaco er bare en måned unna. TOYOTA GAZOO Racing WRC gjør sine siste forberedelser før den etterlengtede hendelsen. Gjennom tusener av timer i verkstedet, med testing av bil og mye teamarbeid, har de hatt et mål i sikte: Å være klar til starten av Rally Monte-Carlo.

Ved å delta i WRC, som er det ypperste innen rally, vil Toyota få utfordringer og muligheter til å utvikle menneskene, utforske nye teknologier og erfare vekslende veier verden over. Satsingen skal således bidra til å lage "ever-better cars".

To Toyota Yaris WRC vil blir kjørt av Jari-Matti Latvala og Juho Hänninen fra starten av sesongen i Monte-Carlo, 19. januar 2017. Espekka Lappi vil slutte seg til teamet som testfører i løpet av sesongen.

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.