Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/loader.php on line 663
Østberg sikret VM-poeng | Rally-nyheter

Siste nytt

Østberg sikret VM-poeng

Etter to lange og varme dager er Rally Sardinia ferdigkjørt, og Mads Østberg og Jonas Andersson endte tilslutt på en 8. plass sammenlagt. I løpet av de to dagene har Mads kjørt 300km fartsetapper fordelt på 16 prøver, med både halsbetennelse og feber.


Totalt sett har det egentlig vært et OK rally, sier Mads. - Det er klart jeg har merket at feberen har herjet i kroppen, men med medisiner så har jeg klart å holde meg oppe. Vi kjørte bra i hele går, og selv om vi lå på fjerde plass når avkjøringen skjedde, så var det bare sekunder opp til andre plassen, og den hadde vi helt klart planer om å kjempe for.


Rally Sardinia ble vunnet av Sebastien Ogier, mens Thierry Neuville kjørte inn til andre plass, hans beste plassering til nå i VM. Jari-Matti Latvala ble nummer tre. Mikko Hirvonen og Andreas Mikkelsen måtte bryte tidligere i dag, mens Evgeny Novikov ble nødt til å bryte første dag.

 

Nå tar rally VM sommerferie, neste løp er Rally Finland 31. juli til 3. august.

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.