Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/loader.php on line 663
Bilunderholding | Side 7

Siste nytt

Bilfabrikanter for ny F1-serieI følge Sportbusiness.com. jobbes de for en ny F1-serie. GMPA består av bilmerkene Renault, BMW, Honda, Daimler-Chrysler og Toyota alle krever mer av inntektene fra formel 1-sirkuset og  jobbet med en egen serie som skal starte i 2008

Tidenes yngsteTidenes yngste
Spanske Fernando Alonso skrev seg i dag inn i historiebøkene som tidenes yngste verdensmester i Formel 1. Han ble bare nummer tre i Brasil, men er likevel uslåelig i VM-sammendraget.

Formel 1 bytter kanal
TV 2 mister rettighetene til formel 1. Fra og med neste år sendes den på Viasat-kanaler. Viasat Broadcasting har sikret seg rettighetene for 2006, 2007, 2008 for både Norge og Sverige.Gruppen melder at de skal direktesende alle løpene, og at det skal sendes fra kvalifiseringen og treningen av de 19 løpene.
Formel 1-sendingene skal sendes på TV3, ZTV og Viasat Sport.

Mitsubishi deltar i bakkeløpet Pikes Peak International Hill Climb i Colorado, USA, med to helelektriske biler
Med Audi R18 e-tron quattro bringer Audi ny spenning til årets 24 timers billøp i Le Mans. To dieselhybrider stiller til start med en ny generasjon firehjulsdrift: e-tron quattro
Teamet er satt sammen av en østerriker, en franskmann og en japaner. Mest kjent for de fleste er nok Alexander Wurtz med 10 års erfaring fra Formel 1. De siste årene har han konsentrert seg om Le Mans-serien hvor han har oppnådd gode resultater for Peugeot
Toyota er tilbake i 24-timersløpet Le Mans 2012, siste gang Toyota deltok i Le Mans racing var i 1999. Bilen vil være en ny prototype som vil bruke hybrid drivlinje kombinasjon bensin og elmotor.

Ny sportsbil Subaru BRZSubaru BRZ er navnet på sportsbilen som har verdenspremiere på Frankfurt-utstillingen 13. september. Vår nye sportsbil, Subaru BRZ vil trolig lanseres i Norge i løpet av 2012, sier informasjonsdirektør Stian Thrane i Subaru Norge.


motorsportDet finnes en del ting med bil som faktisk er meget underholdene og mange vil nok i første omgang tenke på motorsport og selvfølgelig er dette noe av det mest spennende vi bilinteresserte kan se på, men for å kunne ha stoff fra billøp rundt omkring må vi ha folk.

Dere kan få mye nyttig og gøy på sidene www.michelinsport.com 

De av dere som virkelig følger Formel 1 vet at nettet er fullt av steder der hundredelene tas på alvor og man er helt på det rene med når en tysk sjåfør sist vant et tysk grand prix med en tysk bil.Vi andre som kanskje ikke tar løp til løp fullt så alvorlig, har imidlertid også masse gode muligheter. La oss begynne med et av de merkeliste innslagene.

Mads og samboer Veronica, som kjører for NAF, i bilmerket Tesla, vant Rally Zero, et nullutslippsløp som startet på Rådhusplassen i Oslo, og gikk i mål i Stavanger. "Vi fikk akkurat vite at vi har vunnet med 42 prikker. Vi ledet med 15 prikker i går, så vi har hatt en god avslutning. Dette har vært morsomt, helt annerledes enn vi er vant til, men ikke noe vanskelig å finne konkurransemodus" sier Mads.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.