Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/loader.php on line 663
Bilunderholding | Side 8

Siste nytt


motorsportDet finnes en del ting med bil som faktisk er meget underholdene og mange vil nok i første omgang tenke på motorsport og selvfølgelig er dette noe av det mest spennende vi bilinteresserte kan se på, men for å kunne ha stoff fra billøp rundt omkring må vi ha folk.

Dere kan få mye nyttig og gøy på sidene www.michelinsport.com 

De av dere som virkelig følger Formel 1 vet at nettet er fullt av steder der hundredelene tas på alvor og man er helt på det rene med når en tysk sjåfør sist vant et tysk grand prix med en tysk bil.Vi andre som kanskje ikke tar løp til løp fullt så alvorlig, har imidlertid også masse gode muligheter. La oss begynne med et av de merkeliste innslagene.

Mads og samboer Veronica, som kjører for NAF, i bilmerket Tesla, vant Rally Zero, et nullutslippsløp som startet på Rådhusplassen i Oslo, og gikk i mål i Stavanger. "Vi fikk akkurat vite at vi har vunnet med 42 prikker. Vi ledet med 15 prikker i går, så vi har hatt en god avslutning. Dette har vært morsomt, helt annerledes enn vi er vant til, men ikke noe vanskelig å finne konkurransemodus" sier Mads.
Det koster å delta i Formel-1I følge det britiske magasine F1 Racing brukte teamene som deltok i fjordårets sesong samlet ca 2,2 milliarder euro, eller 18 milliarder norske kroner.

Ullevålseter fikk ja og deltar
Ullevålseter fikk jaDet var tidligere i sommer at ørkenhelten fikk sjokkmeldingen om at han var påmeldt -uten servicebil.Etter mye frem og tilbake har Pål Anders Ullevålseter endelig fått svaret av Dakar-rallyet har funnet plass til servicebilen.

Gaup avanserer sammenlagt
Ailo Gaup kjørte inn til femteplass i den fjerde runden av freestyle/motocross-turneen Dew Action Sports Tour i USA.Finnmarkingen lå på en åttendeplass sammenlagt foran helgens konkurranse, etter å ha kjørt to av de tre foregående rundene.siste runde går i Orlando, Florida, 15. oktober.

Rally Norway blir VM-runde i 2007Styret i det internasjonale bilsportforbundet, FIA, har tildelt Rally Norway VM-runde i 2007. Også Portugal og Irland blir nye vertsnasjoner for WRC. Det forkastet ellers forslaget fra WRC-komiteen om å dele sesongene mellom to år fremover.
Rally Norway leverte over forventningTitusenvis av publikummere, førere og team som strålte, og internasjonale observatører som nikket anerkjennende. Da er ikke ikke rart rallysjef Even Wiger smiler enda mer enn ellers. Rally Norway leverte over forventningene
Ford inviterer til Fiesta-cup - på bioetanol2007 blir Fiesta-år i norsk rally. Da inviterer Ford Motor Norge AS til Fiesta Sporting Trophy som vil bli kjørt med helt identiske Ford Fiesta ST'er. I tillegg vil bilene bli konvertert til kjøring på E85, som er 85% av det miljøvennlige drivstoffet etanol og 15% bensin.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.