Lexus til topps i "Auto 1 von Europa 2007"

Lexus til topps i Hvert år kårer det tyske magasinet AutoBild de beste bilene i en rekke kategorier, som oftest er det tyske produkter som går til topps. Slik gikk det også i år, men oppsiktsvekkende nok vant Lexus to kategorier. GS450h ble kåret til beste "limousin/kombi" og sikkerhetssystemene i LS460 vant "Innovasjonsprisen".

                                                                                Mer...  

Det er 24 europeiske utgaver av AutoBild, og alle redaktørene har deltatt i kåringen av "Auto 1 von Europa 2007". Lexus GS450h var den andre luksushybriden som ble lansert i vår verdensdel. Med sekssylindret motor, men med krefter som en V8. Til tross for imponerende prestasjoner forbruker GS450h under literen på mila, og har et CO2-utslipp på bare 186 gram per kilometer.

Med sitt "Advanced Pre Crash System" er nye Lexus LS 460 trolig verdens sikreste bil. Den setter en ny målestokk når det gjelder avansert teknologi, med sine radarsystemer og infrarøde kameraer. "Det går nesten ikke an å gjøre feil med denne bilen" fastslo pressen under lanseringen av LS460. Sikkerhetssystemene gikk altså til topps også i den tyske kåringen.

Kilde: Toyota

[ Tips en venn om denne saken ]       [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.