Siste nytt

Flere konseptbiler fra Honda

Under en måned til så er det duket for Tokyo Motor Show, Honda stillerc sterkt med hele syv nye konseptkjøretøyer skal vises på messen. En av dem er Small Sports EV Concept

Small Sports EV Concept er en kompakt, åpen sportsbil, ren elektrisk som skal være morsom å håndtere, samtidig som den ikke skal gå på samvittigheten løs med tanke på miljøet.


skal vise neste generasjon plug-in hybrid, samtidig som den skal være morsom å kjøre, også over lengre distanser. Bilen vil få valgmulighet for hvilken drivlinje du ønsker å benytte, avhengig av hvor du er. By eller landevei. Nå skal det legges til at AC-X minner veldig om FC-X, som vi kjenner fra tidligere, bare i en mindre innpakning.


Micro Commuter Concept. Dette er en fremtidsrettet mikrobil som går på strøm. Denne skal igjen kunne forvandles til et tohjuls kjøretøy som kan hektes av når dette er mer praktisk. Også under Tokyo Motor Show i 2007 så vi et modulbasert kjøretøy, men foreløpig har ikke dette sett dagens lys. Spørsmålet er om vi noen gang får se det.

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.