Nissan har avslørt en ny konseptbil som viser en ny og innovativ fremtid for bilmerket. Nissan Gripz Concept er utformet av designere i Europa og Japan med kapasiteten og de praktiske funksjonene til en kompakt crossover.
På bilutstillingen i Los Angeles i fjor høst viste Audi konseptbilen "Audi prologue" - en forsmak på Audis fremtidige designspråk, den gang utformet som et stor coupé. Bare fire måneder senere vises en ny variant, "Audi prologue Avant"

TOYOTA C-HR får sin verdenspremiere på den kommende bilutstillingen i Paris og benytter et dristig nytt designspråk. Konseptet kommer med en hybrid drivlinje, og gir et hint fra Toyota om hva slags kjøretøy de ønsker å bidra med i kompakt crossover-segmentet.

Honda presenterer flere spennende nyheter på bilmessen i Genève. Blant annet er det verdenspremiere for konseptmodellen Honda Civic Type R og Hondas fremtidige brenselcellebil FCEV.
Audi nye konseptbilSport Quattro . Den nye har nesten dobbelt så mange HK som originalen. For tre år siden viste de i Paris en konseptbil med navnet Quattro Concept, som langt på vei ligner på bilen på bilde.
På årets Frankfurt Motor Show får Yaris Hybrid-R concept sin verdenspremiere. Konseptet kombinerer avansert teknologi fra den kompakte volumselgeren Toyota Yaris Hybrid - med teknologi inspirert fra Toyotas racing prototype, TS030 HYBRID, som deltar på Le Mans og i serien World Endurance Championship.
Etter over 150 år spekket med innovasjoner introduseres nå Opel Monza Concept og vil ha verdenspremiere på Frankfurt Motor Show i september.
I dag ble de første bildene av Citroëns nye konseptbil, DS Wild Rubis, publisert. Bilen får verdenspremière på bilutstillingen i Shanghai 20. april.Wild Rubis er den nyeste modellen i DS-serien, og slutter seg dermed til DS3, DS3 Cabrio, DS4, DS5 og konseptbilen Numéro 9.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.