Smart for-us konsept

Til bilutstillingen i Detroit i januar, har Smart med seg nok et nytt konsept- en toseters pickup. Smart For-us er tenkt 3,55 meter lang, og Konseptbilen drives av en elektrisk motor på 75 hestekrefter.

Som de fleste andre modeller fra Smart har den to seter. Det som skiller den ut er en åpen lasteavdeling bak setene. Lemmen på lasteplanet er hengslet i underkant og åpnes og lukkes elektrisk. Når lemmen åpnes, skyves lasteplanet 28 centimeter bakover, samtidig som lemmen legges horisontalt - i flukt med planet.

Lasteplanets lengde er nå 90 centimeter. Det gir plass til to e-drevne sykler, plassert ved siden av hverandre. Under transport kan syklenes batterier lades fra en "docking station" bak passasjerkabinen.    
Smart har imidlertid utviklet flere nye detaljer på For-us som også får plass i nye modeller av den eksisterende Fourfour.


Smarts toppsjef, Annette Winkler sier: "Vi hos Smart elsker pickups, forutsatt at de er små på utsiden, store inni, har en høy grad av innebygget sikkerhet og brukbar komfort. Med smart For-Us trenger du heller ikke lete etter nærmeste bensinstasjon."

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.