Siste nytt

Audi RS Q3 concept Kompakt kraftpakke

På bilmessen Auto China, som åpner i Beijing om kort tid, viser Audi et nytt konsept basert på den kompakte SUV´en Audi Q3. Kraft og dynamikk forenes, resultatet er Audi RS Q3 concept.

Under panseret på Audi RS Q3 concept finner man turbomotoren 2.5 TFSI som i konseptbilen yter hele 360 hk. 0-100 km/t går unna på 5,2 sekunder og toppfarten nås ved 265 km/t. S tronic automatgirkasse og quattro firehjulsdrift sørger for maksimal utnyttelse av kreftene og sikkert grep på veien.
 
Audi RS Q3 concept er senket 25 mm og ruller på store 20" hjul. Ikke helt typisk for en SUV, men veldig typisk en RS-modell. Designen har også tydelige referanser til andre RS-modeller fra Audi; detaljer i matt aluminium, særegen grill og kraftfulle støtfangere og spoilere.
Flere av konseptbilens komponenter og designelementer er bygget i karbonforsterket plast (CFRP). Utvendig har konseptbilen fått en helt egen matt blåfarge, Ordos Blue. Interiøret er preget av sort skinn, blå alcantara og detaljer i aluminium og CFRP.

 Audi RS Q3 concept danner grunnlaget for hvordan en ny toppmodell av den kompakte og populære SUV´en kan fremstå. Tidligere har Audi vist konseptbilen Audi Q3 Vail som også hadde den kjente femsylindrede turbomotoren under panseret. At Audi nå viser nok et konsept, som er ytterligere spisset, viser at de mener alvor.

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.