Siste nytt

Verdenspremiere for Honda Civic Type R

Honda presenterer flere spennende nyheter på bilmessen i Genève. Blant annet er det verdenspremiere for konseptmodellen Honda Civic Type R og Hondas fremtidige brenselcellebil FCEV.

Hondas nye konseptmodell, Honda Civic Type R, premierevises på årets bilmesse i Genève. Teamet bak bilen arbeidet ut fra konseptet "racingbil for gaten". Modellen som presenteres, vil gi en god indikasjon på hvordan sluttproduktet kommer til å se ut når bilen lanseres i 2015. 

Stilen er djerv og aggressiv med inspirasjon fra racerbanen. Et av Civic Type Rs mest karakteristiske trekk er den nye bakspoileren med integrerte LED-lys i vingen. En detalj som gir bilen en futuristisk touch og fører oss inn i en ny Honda-epoke. Samtidig har bilens designteam arbeidet aktivt med minsket luftmotstand, økt kjøling og optimal luftstrøm for å skape en mest mulig dynamisk bil.

Ytterligere informasjon om bilens ytelse er ennå ikke publisert. Derimot er det klart at den nye Civic Type R kommer til å være den første Honda-modellen som slippes i Europa med de nye VTEC turbomotorene fra serien Earth Dreams Technology. Den nye toliters og firesylindrete turboen med direkteinnsprøytning forventes å gi en klasseledende ytelse på minst 280 hk og klare utslippsnormen EURO 6.

På bilmessen viser Honda også den bilen som kommer til å konkurrere i årets WTCC. Mesterskapsvinnende Gabriele Tarquini og Tiago Monteiro fortsetter å kjøre for Castro Honda World Touring Car. I Genève presenteres for første gang i Europa den nye brenselcellebilen FCEV i en konseptutførelse. FCEV lanseres i USA og Japan i 2015, og noe senere i Europa.


Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.