Ny Mercedes-Benz S-KlasseMercedes skal lansere sin nye S-klasse på høstens bilutstilling i Frankfurt. Etter mye spekulasjoner er nå den første offisielle informasjonen klar.Nå er arvtageren klar. Og det er tydelig at den nye modellen er en bil som vokser i alle retninger og vil bli helt fullstappet med innovativ teknologi.
Volkswagen - størst på nyttekjøretøyVolkswagen er det mest populære bilmerket for lette nyttekjøretøyer i Norge. Suksessmodellene Caddy, Transporter og Touran har sikret bilmerket 23,6 prosent av
det norske markedet. Det viser halvårstallene fra Opplysningskontoret for Veitrafikken.
 
Peugeot 1007 Trendy småbil med storbilfølelse Med den innovative Peugeot 1007 skriver den franske bilprodusenten et nytt kapittel om standarder på funksjonalitet, design og sikkerhet i småbiler. Den trendy, urbane nykommeren, som blant annet er utstyrt med automatiske skyvedører og fleksibelt interiør.
Audi A8 Audi A8 får nå verdens kraftigste dieselmotor for personbiler målt i effekt. Den nyutviklede 4.2-liters, åttesylindrede TDI-motoren yter hele 326 hk, og akselererer fra 0 til 100 km/t på 5,9 sekunder.Samtidig er en ny sekssylindret 3.2-liter FSI-motor på plass i Audis flaggskip.

Hyundai vokser videre i EuropaI løpet av første kvartal 2005 solgte Hyundai 89.790 biler i Europa, en vekst på 5% sammenlignet med samme periode i fjor. I mars alene ble det solgt 39.026 Hyundai, hvilket er ny salgsrekord for Hyundai i en enkelt måned! Hyundai´s SUV modeller med Tucson og Santa Fe i spissen har vist seg spesielt populære på det europeiske markedet, med en salgsøkning på hele 26% sammenlignet med 1. kvartal i fjor.

Volkswagen Passat stasjonsvogn En av verdens mest populære stasjonsvognmodeller gjøres nå klar for Norge. Nye Volkswagen Passat stasjonsvogn ruller ut til de første norske kjøperne i høst. På verdensbasis er Volkswagen Passat stasjonsvogn solgt i over 4,3 millioner eksemplarer. 

Carrera 997 4S Se de første bildene av Carrera 997 4S.Bilen kommer til Norge i løpet av høsten 2005. Carrera 4 og 4S har 4,4 cm bredere baksjermer og et "all-wheel drive" system der kraften på forhjulene varierer fra 5 til 40 %.

Ny sporty flerbruksbil fra Mercedes-Benz. Med B-Klasse forener Mercedes-Benz mål, design og dynamikk fra personbilen, kombibilen og varebilen i en ny og utpreget sporty profil. B-Klasse er en kombinert familie- og fritidsbil med romslighet som i en stasjonsvogn og kjøreglede på høyt nivå.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.