Volkswagen - størst på nyttekjøretøy i Norge

Volkswagen - størst på nyttekjøretøyVolkswagen er det mest populære bilmerket for lette nyttekjøretøyer i Norge. Suksessmodellene Caddy, Transporter og Touran har sikret bilmerket 23,6 prosent av
det norske markedet. Det viser halvårstallene fra Opplysningskontoret for Veitrafikken.
 

Vi er svært stolt over denne utviklingen. Sammenlignet med samme tid i fjor har vi hatt en økning i salget på 62,8 prosent, samtidig som markedet i gjennomsnitt har økt med 11,5 prosent. En viktig årsak til utviklingen er at vi leverer komfortable og sikre biler av høy kvalitet med omfattende utstyrspakker som gjør at kunden i praksis kan bygge sin egen bil tilpasset arbeidssituasjonen, sier Alf Inge Andersen, direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy hos importøren Harald A. Møller AS.

Det er populariteten til modellene Caddy, Transporter og Touran som har gjort Volkswagen til det mest solgte bilmerket i sin kategori. Nye Volkswagen Caddy kom på markedet i april i fjor og er nå den klart mest solgte bilen i sin klasse. Også Volkswagen Touran ligger på salgstoppen i sin klasse. I årets seks første måneder ble det totalt solgt 1.049 Volkswagen Touran varebil i Norge.
Volkswagen Transporter har hatt en betydelig salgsvekst så langt i år på 87,8 prosent, og med forbedret leveringssituasjon for Volkswagen Transporter 4MOTION, ligger også denne Volkswagen-modellen helt i ledersjiktet i sin klasse. Nesten hver tredje Volkswagen Transporter som selges i Norge leveres nå med firehjulstrekk.

Salgsstatistikken viser at Volkswagen-kundene vil ha spesialtilpassede biler med omfattende ekstrautstyr. - Vi ser at 64 prosent av Transporterkundene våre velger fem utstyrsvalg ut over standardmodellen. Dette kommer i tillegg til valg av større motor og firehjulstrekk. Hele 22 prosent av bilene leveres med sju utstyrsvalg eller mer. Vi tilbyr nå Volkswagen nyttekjøretøy i 100 forskjellige modellvarianter bare av Transporter, som i tillegg spesialtilpasses med forskjellig utstyrsnivå og innredning, sier Alf Inge Andersen

Kilde: Møller gruppen pressemelding
 
   [ Tips en venn om denne saken ]      [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]

Kommentarer   

#1 Siri Lerstøl 21-06-2011 18:50
Girkassen måtte selvfølgelig ryke på min Polo 99 modell 1,4l. Den har bokstavene DXP, og tydeligvis var ikke dette lett å få tak i brukt. Må man ha nøyaktig samme girkasse, eller kan man ha en girkasse brukt på lik bil, men med andre bokstaver...?

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.