Den luksuriøse innredningen til Ford Fusion elegance.Utstyr som KFK-fritt airconditioning med luftresirkulering og stereo radio/CD-spiller med fjernbetjening og den lærtrukne gearspakkulen med silkematt aluminiumsinnsats.
Fiat Strada billig pickupBlir nå å se på norske veier.Utstyrt med en 1.9 liters dieselmotor koster den bare kr. 146.800 og er landets rimeligste pickup.
Ferrari F430 SpiderI Geneve skal den åpne versjonen debutere.Som sin lukkede slektning er F430 Spider utstyrt med en V8 motor god for 490 hester.

Ny BMW 3-serie til vårenDet er 5. generasjon av 3-serien som til våren er klar for lansering. Bilen setter en ny standard for denne klassen.I 30 år er bilen blitt anerkjent som den beste i sin klasse, og den nye 3-serien kommer nok en gang med en rekke imponerende forbedringer på motor og chassis.

Mazda MX-CrossportMazda viser for første gang sin nye designmodell, MX-Crossport under bilutstillingen i Detroit i begynnelsen av januar 2005.MX-Crossport gir et hint om Mazdas fremtidige designretning.

Bilinform din bilportal.
Med bilnyheter og vår populære tjeneste spør bilmekanikeren med over 2400 spørsmål og svar.



Ny STOOOR Skoda Superb

Ny stor Skoda SuperbSkoda har hatt stor suksess de siste årene og har med familiebilen Skoda Octavia og Skoda Fabia klart å etablere seg blant de mest populære bilmerkene i Norge. Med nye Superb tar Skoda nå skrittet opp i storbilklassen hvor de har lange og gode tradisjoner. Skoda Superb er en moderne og godt utstyrt bil, og bedre bakseteplass skal du lete lenge etter. Den som vektlegger mye bil og mye plass for pengene bør se nærmere på denne bilen.

Citroën C5 Stasjonsvogn er en elegant bil med moderne og harmoniske linjer.

Citroen C5 STV

Når det gjelder plassforhold, befinner den seg helt i toppen av mellomklassesegmentet. I likhet med 5-dørs versjonen av C5, har også stasjonsvognen en svært rommelig kupé med materialer av høyeste kvalitet og mange praktiske oppbevaringsrom. Bagasjerommet har et volum på 563 liter, og dette kan økes til hele 1 658 liter.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.