Volkswagens nye fullelektriske bil, e-up! får sin verdenspremiere på den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt den 10. september 2013. Volkswagen i Norge er første marked som lanserer nye e-up!
SKODAs kompakte SUV, Yeti kommer nå med nytt design og i to varianter, en for by og landvei og en med tøff styling. Begge versjonene har en ny front og ny hekk i tillegg til et helt nytt interiør.
Rapid Spaceback er den første SKODA-modellen i kompaktklassen. Med et friskt og ungdommelig design har SKODA Rapid Spaceback en klar adresse til yngre kjøpegrupper.
Peugeot 2008 Kan bli en av de rimeligste bilene i klassen. Den nye bilen har fått klare familietrekk som definerer den som en Peugeot - og også noen elementer som gjør at den trekker blikkene til seg.

Volkswagens 1,4 liter TSI bensinmotor har vunnet prisen "Engine of the year" for syvende gang på rad i klassen for motorer med 1,0 til 1,4 liter slagvolum. Volkswagen fikk også prisen som "beste nye motor" for å kombinere TSI teknologi med sylinderkutt (ACT) i Polo og Golf.

Nye SKODA Octavia RS får sin verdensdebut på Goodwood Festival of Speed 10. juli. Den tsjekkiske produsenten fortsetter sin offensive modellstrategi med å lansere toppmodellen av nye SKODA Octavia.
Til høsten i november kommer BMW i3, en helt ny elbil til Norge. Prisen er ennå ikke endelig fastsatt, men markedssjef hos BMW Norge, Kjetil Myhre sier den i Tyskland vil koste 40.000 euro
Nylig mottok Kia 4 priser i den anerkjente designkonkurransen red dot design awards 2013. Hele 4 Kia-modeller hevdet seg i kategorien Bildesign
Italienske superbilprodusenten gitt seg i kast med elektrisk fremdrift.  Fra racerbanen har Ferrari betydelig erfaring med elektrisk (motor)kraft. Moderne Formel 1-biler får økte prestasjoner og lavere forbruk ved hjelp av såkalt HY-KERS (HYbrid Kinetic Energy Recovery System).

Nye Golf stasjonsvogn ble første gang vist på bilutstillingen i Genéve i mars i år, og har allerede begeistret mange, særlig med hensyn på design og bagasjeplass. Forventningene til den nye stasjonsvognutgaven er derfor store når forhåndsalger av suksessbilen starter denne uken.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.