Siste nytt

Willys2 Consept

Willys2 ConseptWillys2 Consept beholder sitt "Go-Anywhere, Do-Anything" slagord til Jeep merket.Jeep Willys2 veier omtrent 1350 Kg og har en motor på 1,6 liter firesylindret motor som er "supercharged" til å levere  120 Kw eller ca.160 Hk og 210 Nm dreiemoment. Firetrinns automatgearkasse med konstant firehjulstrekk og lavgir.

0 til 96 km/t (60 mph) på ca 10 sekunder og en toppfart på 140 km/t (90 mph).

VW under 0,1 liter

VW under 0,1 literVolkswagen med komprimert høyteknologi og rekordlavt forbruk
Under 0,1 liter per mil

Volkswagen har nok en gang brutt barrierer gjennom sin teknologiske utvikling. I mange år har konsernet vært ledende på utvikling av moderne dieselmotorer. Ved årets generalforsamling i Hamburg presenterte de verdens mest drivstoffgjerrige bil. "1-liters bilen" har fått sitt navn nettopp av den grunn at den kjører 100 km på kun 1 liter drivstoff.

Subaru WX-10

Subaru WX-10På den store bilutstilingen i Tokyo i oktober måned viste Subaru ennå en såkalt "konseptbil", denne gangen med den finurlige betegnelsen "WX-01". Den nye konseptbilen er et uttrykk for hva Subaru har av tanker om større stasjonsvogner i fremtiden.

Konseptbiler fra Suzuki

Konseptbiler fra SuzukiGSX-R/4 er en ny og spennende lettvekts sportsbil utviklet under konseptet : "Rått og morsomt i tiden". Modellens høye ytelse kommer fra Suzuki Hayabusa`s 1300ccm motorsykkel motor montert på en lettvekts aluminiums ramme. Teknologien kommer derfor fra et samarbeid med motorsykkel divisjonen. GSX-R/4 er Suzuki`s forslag til en kombinasjon som gir et unikt sportsvogn konsept basert på avansert motorteknologi, effekt og en lettvekts konstruksjon. Spesifikasjoner:
vekt: 640kg.,ytelse: 129kw v/10.000 o/m., Gearkasse: 6trinns sekvensiell.

Hyundai Clix

Hyundai ClixHyundai Clix - fire biler i én
På Frankfurt Motor Show 2001 introduserte Hyundai Motor Company en revolusjonerende konsept-bil. Den bærer navnet Clix, og er verdenspremieren for en designstudie utført av det europeiske designsenteret som Hyundai Motor Company har i Frankfurt.

Nissan Crossbow

Nissan CrossbowKonseptmodellen Crossbow - som nylig ble vist på den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt - er Nissans tanker om en ny stor og luksuriøs 4WD-modell i Patrol-klassen:

Etter mer enn 50 år som trendskaper i offroad-klassene, er Nissan opptatt av å videreføre sine erfaringer på dette området. Crossbow-konseptet viser en skikkelig "muskelbunt" - sterk, kraftig, røff, tøff og "selvsikker" - en verdig oppfølger til Nissan Patrol og Terrano II.

Nissan Chappo

Nissan ChappoChappo er høy - med store vindusflater rundt hele bilen og med glasstak. Brede sidedører. Nissan-designeren kaller den høyre sidedøren for en "magisk dør" - den kan åpnes både forover og bakover. Chappo har et såkalt "to-boks"-karosseri med en kort, høy "nese".

Volkswagen W12

Volkswagen W12Allerede før Volkswagen presenterte prototypen av sin nye W12 Coupé på Tokyo Motor Show denne uken, har den satt flere verdensrekorder. Med en tolvsylindret motor på 600 hk har den toppfart på over 350km/t og akselererer fra 0 til 100 km/t på under 3,5 sekunder. Volkswagen W12 er dermed en av verdens raskeste sportsbiler.

Underkategorier

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.