Siste nytt

Kia KCV 2

Kia KCV 2Trendy Pick-up Jeep med ungdomsprofil!

Hundretusener av bilentusiaster fikk under bilutstillingen i Paris se resultatet av at den Sør-Koreanske Kia-fabrikken hadde gitt sine designere frie tøyler til å lage en bil med kurs for en ikke altfor fjern fremtid.Resultatet er blitt en trendy pick-up med ungdomsprofil, som har fått modellbetegnelsen KCV-2. Under arbeidet har man hentet ideer fra både arkitektur og møbelindustrien, forbruksvarer, motorsykkel og bilindustrien.

Dodge PowerBox

Dodge PowerBoxDodge PowerBox hybrid concept vehicle har en kraft som i en kraftig V8er motor, men oppnår 60% bedre drivstoff virkningsgrad en andre sammenlignbare SUVer. Dette kjøretøyet er utstyrt med en kombinasjon av en superladet V6er som går på ren komprimert naturgass (CNG) med 250 Hk og en elektrisk motor på 70 Hk som gir ekstra kraft for akselerasjoner og forbikjøringer.

AUTOnomy

AUTOnomyPå bilutstillingen i Detroit som startet 7. januar, avslørte General Motors brenselcellebilen "AUTOnomy", den første konseptbilen som er bygget rundt et brenselcellesystem og derfor ikke er hemmet av begrensningene til en tradisjonell konstruksjon. Frem til nå er brenselcellesystemene blitt integrert i serieproduserte biler. AUTOnomy er den første bilen som er designet spesielt for denne typen teknologi, og den første som kombinerer brenselceller med "Drive-by-wire", en funksjon som gjør det mulig å kontrollere styring, bremser og andre komponenter elektronisk. Dette revolusjonerende designet vil få dramatisk effekt på hvordan biler blir bygget, distribuert og markedsført, sier Carl-Peter Forster, styreleder og direktør i Adam Opel AG.

Opel Concept M

På årets bilutstilling i Genève 7.-17. mars viser Opel for første gang den sporty og miljøvennlige designstudien "Concept M", en såkalt monocabkonstruksjon. Concept M drives av en avansert turbomotor som kjører på naturgass.

 

Dodge Razor

Dodge RazorFra 0 til 100 på ca 6 sekunder, toppfart på 225 km/t, en sekstrinns manuellgearkasse, bakhjulsdrift og et motorvolum på 2,4 liter. Disse spesifikasjonene må bare bety lavere vekt mer moro. Den ble vist frem under 2002 North American International Auto Show i Detroit. Dodge Razor consept car har et rent sport coupe design.

Toyota UVV

Toyota UVVDen er ikke en SUV, men en UUV. Toyota viser på  bilutstillingen i Genevè hvem som er verdens ledende innen avansert 4x4-teknologi.
Prototypen UUV er en krysning av en offroader og en luksusbil, og den har helt nye innvendige løsninger.


Cadillac Cien

Cadillac jubilerer med supersportsbilen Cien

Cadillac Cien

Cien betyr hundre på spansk, en markering av at luksusmerket Cadillac i år kan se tilbake på hundre år som bilprodusent. Cien, som har en 750 hesters Northstar XV12-motor midt i sitt elegante karosseri, er et element i luksusmerkets feiring. Designet har nøkkelelementer fra konseptbiler som Evoq, Imaj og Vizòn, men i ny sammenheng. - Cien oppsummerer våre tanker om et nytt Cadillac-design, forklarer Simon Cox, sjefsdesigner ved Cadillac Advanced Design Studio i Birmingham, England, der coupéen ble skapt.

Ford GT40

Ford GT40GT40 den legendariske bilen som ble brakt til livet av Henry Ford II forandret prestasjonsbilens historie, blir vekket til live igjen i en ny moderne bil som igjen tenner Fords tanker om følelse, ytelse og fart.Det nye høy ytelses conseptet er inspirert av bilen som brølte inn i hjertene til enhver bilentusiast overalt i 60 årene.

Underkategorier

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.