Siste nytt

Nytt Solberg-show

Petter og Henning Solberg vil tradisjonen tro være til stede under årets show, i tillegg kan vi by på et bredt spekter av andre kjente og kjære motorsport kapasiteter fra både inn og utland."
- Her kan det forventes ekstremt mye leven og moro.
Jeg lover selvfølgelig å gi absolutt alt for å skape en fartsfylt og underholdende opplevelse for både liten og stor." lover Petter Solberg entusiastisk. "- Vi ønsker alltid å utvikle oss og bli bedre. Vi tar sikte på å skape tidenes beste Solberg Extreme Motorshow på Telenor Arena 26. november, her skal det bli temperatur og action fra første til siste sekund " istemmer en minst like entusiastisk Henning Solberg.

Foruten Rally og FMX kan vi friste med ekstreme oppvisninger og opplevelser også innenfor øvrige motorsportgrener. Fortløpende oversikt over deltakende førere og grener vil bli publisert her.

Nytt av året er at vi kommer med ny bane og enda mere ekstreme oppvisninger.
Vi ser frem til et fyrverkeri av et show som vil bli husket og snakket om i lang tid. Dette er nasjonaldagen innen motorsport her til lands og ispedd noe internasjonalt krydder, i form av verdensstjerner innenfor sine grener, så er vi helt sikre på at dette er noe man absolutt ikke bør gå glipp av!

Avtalen som nå er signert med Telenor Arena innebærer et gjensidig, langsiktig samarbeid gjennom en 3 års samarbeidsavtale. Målsetning er i fellesskap å utvikle konseptet rundt Solberg Extreme Motorshow
til det beste for alle motorsportinteresserte i inn og utland.

Startskuddetfor årets billettslag er fredag 28. oktober og gjøres via Billettservice.no
Link: www.solbergmotorshow.no

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.