Siste nytt

Volkswagen Polo GTI

Denne bilen har verdenspremiere i Paris, og kan skilte med 192 hk, 0-100 på 6,7 sekunder.Kommer til Norge i første kvartal neste år.

Polo GTI har progressiv elektromekanisk servostyring, samt adaptiv cruise control og såkalt city-nødbrems med front-assist.

Disse systemene gjør at bilen holder en konstant avstand til bilen foran, og vil også bremse bilen automatisk om nødvendig. Tretthetsvarsling er også standardutstyr, et system som overvåker sjåførens kjøreprofil, og varsler akustisk og optisk ved uregelmessigheter i kjøringen.

Polo GTI har også multikollisjonsbrems som aktiverer bremsene etter en kollisjon for å unngå ytterliggere kollisjoner og begrense skader som nakkesleng ved å hindre heftige returbevegelser. All denne teknologien er med på å gjøre nye Volkswagen Polo GTI til en av de sikreste småbilene på markedet. Nye Polo GTI får blant annet 17" Parabolica lettmetallfelger med 215/40 R 17 dekk, røde bremsekalipere, mørke baklykter, doble forkrommede eksosrør, XDS elektronisk differensialbrems, sportsunderstell, grill med bikubemønster, to røde pyntelister og GTI emblem. Den har aluminiumspedaler, sort taktrekk og sportsseter i "Clark" design.

Pris i Norge blir 308 900 kroner, og levering skjer i første kvartal neste år.

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.