Siste nytt

Futt og fart i Irland i 2009

Futt og fart i Irland i 2009Etter suksessen med Rally Ireland i 2007, skal Irlands North West være vertskap for World Rally Championships 2009. Starten skulle tradisjonen tro gått i Monte Carlo, men for første gang på tretti år, brytes den. Irsk jord er i stedet åstedet for startskudd og kruttsalver.

Festen starter 29. Januar i Enniskillen, Fermanagh, mens avslutningen finner sted i Donegal, som slynger seg langs kysten. Siste delen av løpet, vil bli sendt live til et stort TV- publikum. Hovedkvarteret befinner seg på Clarion Hotel i Slingo, og vil også være sentrum for alle aktiviteter og festligheter.

Navn som Petter og Henning Solberg, Mikko Hirvonen, Jari- Matti Latvala, Per- Gunnar Andersson og Toni Gardemeister, står på plakaten.

- Rally er en utrolig spennende og ikke minst krevende sport. Det å utfolde seg i Irlands North West, i et utfordrende og vakkert landskap, er spennende og vi håper det vil trigge både deltakere og tv- seere. Regionen har også store muligheter til å posisjonere seg som turistdestinasjon, sier Steven Roberts, Manager i Nordic Region.

Rally Ireland 2007 ble en stor suksess. Det var første gangen Irland arrangerte en del av WRC. Løpet trakk 250 000 seere og gav 48 millioner euro i inntjening for regionen. I tillegg ble løpet fulgt av svimlende 62 millioner mennesker i over 180 land, noe som gav en kjempemulighet for Irland som turistdestinasjon.

For mer informasjon og fullt program www.rallyireland.org 

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.