Siste nytt

Møller innfører fem års garanti på alle sine bilmerker

Bilimportøren Harald A. Møller AS innførte fra årsskiftet fem års nybilgaranti på alle sine bilmerker; Volkswagen, Audi og Skoda. Det innebærer at mer enn hver fjerde bil som registreres i Norge nå får utvidet sin garantilengde med to år. Den norske importøren er først i Europa med å gi kjøperne av disse bilmerkene en utvidet garanti.

Opel innfører prisgaranti på service og reparasjoner

Hos Opel er vi opptatt av å ta hånd om våre kunder, og i den forbindelse innfører vi nå prisgaranti på service og mekaniske reparasjoner, forteller ettermarkedssjef Rune Hensel i Opel Norge. Hvis en Opel-eier kan legge fram et tilbud fra et annet offisielt godkjent verksted, gjør vi den samme jobben til samme pris. Dette gjelder alle Opel-modeller og uansett alder

Tid for vinterdekk

Tid for vinterdekkEr du riktig skodd? Temperaturfall kan raskt føre til frost og glatte veger. Dersom du bruker piggfrie dekk kan du velge å skifte til vinterdekk når du vil, og skifter du i god tid, kan du bidra til å unngå kaoset som kan oppstå ved første snøfall.

Slik overlever batteriet ditt vinteren

Slik overlever batteriet ditt vinterenI følge den polske klimatologen Mikhail Kovalevski blir den kommende vinteren den kaldeste på1000 år! Man bør kanskje ta denne prognosen med en klype salt, men en ting er sikkert: Vi nærmer oss den kaldeste tiden på året med stormskritt og det kan forårsake problemer. Blant annet kan det bli vanskelig å starte bilen i kulden.

Underkategorier

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.