Siste nytt

Audi til topps

Norske bileiere har talt: Audi er merket med flest fornøyde eiere per april 2011. Det avslører Motors AutoIndex 2011. Fjorårstoer BMW er fortsatt merked med nest flest tilfredse eiere, mens Subaru har tatt steget fra femteplass opp til tredjeplass. Det betyr at flerårsvinner Toyota i 2011 bare er nummer fire. For første gang siden AutoIndex så dagens lys i 2003 er Toyota utenfor pallen.

Toyota har fremgang med hybrid

Den offisielle salgsstatistikken for januar 2011 viser at Toyota har stor fremgang med sin nøkkelmodell Auris, som øker med hele 115 % i forhold til samme periode i 2010. Hovedforklaringen til økningen er introduksjonen av hybridvarianten som har blitt svært godt mottatt i markedet.

Over halvparten vurderer utslippsfri bil

En fersk undersøkelse viser at over halvparten av nordmenn åpner for at deres neste bil er en elbil eller en utslippsfri bil. Utviklingen av ny teknologi har kommet så langt at det nå kommer utslippsfrie biler og elbiler som dekker et helt annet bruksområde enn tidligere. Det ser ut til at mange har fått med seg dette og derfor ser på elbil som et reelt alternativ ved bilkjøp

5 år/100 000 km garanti på alle Alfa Romeo

Bilimportøren RSA innfører nå 5 år/100 000 km garanti på alle Alfa Romeo solgt og importert av RSA etter 1. Januar 2011 gjennom autoriserte merkeforhandlere. RSA sine erfaringer med kvaliteten på Alfa Romeo er så gode at vi nå øker garantien til 5 år. "Garantiutvidelsen viser at vi er trygge på våre produkter, samtidig som vi ønsker å vise hvor god kvalitet Alfa Romeo har, samtidig gir det våre kunder og dyktige forhandlere større forutsigbarhet" uttaler Adm. Direktør Frank Dunvold.

Underkategorier

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.