Siste nytt

Fotgjengerbeskyttelse

FotgjengerbeskyttelseFords forskningssenter i Aachen  har nå presentert et omfattende forskningsprogram for fotgjengerbeskyttelse, som dekker alt fra forskning på ulykker til tekniske løsninger. En av dem er et motorpanser som endrer vinkel ved kontakt med en fotgjenger. I tillegg er både støtfanger og lykter optimalisert for økt beskyttelse. Resultatene fra forskningen er bygget inn i en Ford Focus, som nå vil bli brukt til videre utviklingsarbeider.

Bilmekanikeren

Som ressurs er han knapp; bilmekanikeren moderne verksteder vil ha. Han som bærer doktorens "diagnosefrakk" like selvfølgelig som møkkete kjeledress. I 2004 betyr det konstant oppdatering. Hvis ikke, går han fort ut på dato.

Bilen og mekanikeren
De to går hånd i hånd. Og har alltid gjort det. Bilens utvikling har et ganske enkelt budskap - nyheter som frister. Heftigere prestasjoner, uovertruffen sikkerhet og sofakrok-komfort. De teknologiske godbitene avløser hverandre i et heseblesende tempo. Vaktmesteren for det hele - han vi forventer skal kunne alt om, ta vare på og reparere bilene våre - sliter imidlertid med å holde tritt med den eksplosive utviklingen. 

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.