Siste nytt

Bilen koster deg mer og mer!

Bilen koster deg mer og mer!Bilen koster deg mer og mer. I år vil en vanlig personbil koste 200 kroner dagen og kostnadene ved bilhold øker. Tall Opplysningsrådet for Veitrafikken legger fram, viser at bilholdskostnadene er økt i gjennomsnitt med 5 prosent det siste året. Og den største økningen er for de minste bilene.

Bilkundene mest fornøyd med Toyota

Bilkundene mest fornøyd med ToyotaKundene hos Toyota er de mest fornøyde bilkundene. Det viser Norsk Kundebarometers undersøkelse. I regi av Handelshøyskolen BI har de gjort undersøkelsen blant 163 norske selskaper. På bildet gratulerer Toyota Norges Per A. Skramstad Scandiabankens Beate Thomassen med seieren.

Dobbelt så mange miljøbiler i 2010

Regjeringen har som målsetting at gjennomsnittlig CO2-utslipp fra nye personbiler skal være maks 120 g/km i 2012. Hittil i år er gjennomsnittsutslippet 141 g/km, redusert fra 177 g i 2006. Utviklingen har gått i riktig retning, men det er fortsatt et stykke igjen. Det er gledelig for regjeringen at norske nybilkjøpere i sterkt økende grad velger en personbil som tilfredsstiller kravet.

Underkategorier

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.