Ny stor Skoda Superb

Ny STOOOR Skoda Superb

Ny stor Skoda SuperbSkoda har hatt stor suksess de siste årene og har med familiebilen Skoda Octavia og Skoda Fabia klart å etablere seg blant de mest populære bilmerkene i Norge. Med nye Superb tar Skoda nå skrittet opp i storbilklassen hvor de har lange og gode tradisjoner. Skoda Superb er en moderne og godt utstyrt bil, og bedre bakseteplass skal du lete lenge etter. Den som vektlegger mye bil og mye plass for pengene bør se nærmere på denne bilen.


Med Superb viser Skoda hvor langt de har kommet innenfor teknologi og produktutvikling. Bilen leveres med et bredt motorutvalg og byr på høy komfort og gode kjøreegenskaper. Den har et tidløst og klassisk design og mange smarte og praktiske løsninger.

På samme måte som Skoda Octavia vil Superb kunne leveres i alt fra velutstyrte grunnmodeller til en gunstig pris, til påkostede utgaver med alt ønskelig av utstyr og komfort. Som for de andre modellene fra Skoda representerer også Superb høy kvalitet og mye bil for pengene.

Høyt utstyrsnivå
Skoda Superb kommer i tre utstyrsvarianter; Classic, Comfort og Elegance. Allerede utstyrsvarianten Classic er meget godt utstyrt, med blant annet manuelt klimaanlegg, ESP (antispinn og antiskrens), radio og CD-spiller med åtte høyttalere, kjørecomputer, , fjernbetjent sentrallås, tre hodestøtter og tre 3-punkts belter bak som standard utstyr. 
Ny stor Skoda Superb

I tillegg til utstyret på Classic tilbyr utstyrsversjonen Comfort blant annet elektronisk klimaanlegg, hodekollisjonsputer, regnsensor, paraplyrom med paraply i sidedøren bak der vannet dreneres ut og skipose.

Ønsker man enda mer utstyr er valget Elegance som i tillegg har bl.a. Bi-Xenon lykter, cruise-kontroll, 17" aluminiumfelger, el. førersete med minnefunksjon, el. passasjersete og oppvarmet baksete. I tillegg er det selvfølgelig et stort utvalg av ekstrautstyr.

Skoda Superb en bil med mange smarte og praktiske innretninger som; avkjølt hanskerom, Travel Box oppbevaringsrom som kan avkjøles, CargoFlex oppbevaringssystem i bagasjerommet og opplyste dørhåndtak. I tillegg til en svært god benplass i baksetet gir klimaanlegg med egne dyser bak og nedfellbar rygg på passasjersete for bruk av sete som fothviler en ekstra høy komfortfaktor.

Fem motoralternativer
Superb lanseres med tre bensin- og to dieselmotorer. Av bensinmotorer kan du velge mellom 2,0 liter med 115 Hk, 1,8 T med 150 Hk eller 2,0 V6 med 193 Hk og av diesel er valget mellom en 1,9 liter TDI-motor med 130 Hk eller 2,5 TDI med 155 Hk.

Prisene for Skoda Superb starter på 289.000,- for 2,0 / 115 Hk veil levert importør.

Kilde: Møller/Skoda
 
   [ Tips en venn om denne saken ]      [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.