Toyota vil lansere sin helt nye "Mirai" hydrogen brenselcellebil (FCV) i Japan den 15. desember. I Europa vil bilen lanseres i utvalgte markeder i september 2015.

Ford lanserte nylig Transit Courier som er en del av nyttekjøretøyfamilien Transit, og er familiens minste og nyeste medlem. - Transit Courier mer enn innfrir i et marked med økende etterspørsel etter kompakte varebiler med personbilkomfort.
Denne bilen har verdenspremiere i Paris, og kan skilte med 192 hk, 0-100 på 6,7 sekunder.Kommer til Norge i første kvartal neste år.

Lastet med standardutstyr kommer nye ADAM ROCKS til Norge med en helt ny tresylindret 1.0 ECOTEC Direct injectionturbo og det foldbare stofftaket; «Swing Top».

Hyundai slipper nå ytterligere informasjon om nye i20 som lanseres på bilmessen i Paris i oktober. Med nye og særpregede linjer er den større enn sin forgjenger, både utvendig og innvendig.
Femte generasjon Opel Corsa debuterer på den store bilutstillingen i Paris senere i år. Den vil sette en ny standard i småbilklassen med sine moderne drivlinjer, redesignet hjuloppheng og et førermiljø som blir klasseledende både når det kommer til opplevd kvalitet og innovative infotainmentsystemer.

Den elektriske nyheten Volkswagen e-Golf lanseres nå i Norge, og får sin Norgespremiere på Birkebeinerløpet i Lillehammer på lørdag 14. juni. Volkswagen e-Golf er en av årets viktigste bilnyheter, og forhåndssalget av den elektriske bilen har vært rekordstort. 

Når nye Volkswagen Passat kommer til høsten vil den starte en ny æra innenfor sikkerhet. Her er en tjuvtitt på den nye bilen. Volkswagen kom med sin første Passat for 41 år siden og i disse årene er det solgt mer enn 22 millioner av modellen over hele verden.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.