Siste nytt

ADAM ROCKS: Tøff i gata - gøy på landet

Lastet med standardutstyr kommer nye ADAM ROCKS til Norge med en helt ny tresylindret 1.0 ECOTEC Direct injectionturbo og det foldbare stofftaket; «Swing Top».

På den lange listen over utstyr som er inkludert i prisen finner du: Hevet chassis, 17" designfelger, automatisk klimaanlegg, IntelliLink infotainmentsystem med DAB+ og 7-tommers skjerm, 7 Premium høyttalere, delskinnseter, skinnpakke, oppvarmet skinnratt, fartsholder, aluminiumspedaler, takspoiler, LED-lys foran og bak, mørke ruter, regnsensor, automatisk nedblendbart bakspeil, samt lyspakke med opplyste sminkespeil og flerfarget belysning i midtkonsoll, dør og fotbrønn.

Prisen for ADAM ROCKS når den kommer til Norge over nyttår, blir 224.900 kroner.

Under åpen himmel: Stort stofftak som standard.
Det elektrisk betjente «Swing Top» foldbare stofftaket blir standardutstyr. Det kan sendes bak til C-stolpene på bare fem sekunder, uten at det får noen negativ innvirkning på bilen vridningsstivhet eller funksjonalitet. Fortsatt kan bagasjerommet åpnes som vanlig, og lastevolumet er uforandret.

Taket er tredelt, med et senterlag i neopren, noe som sørger for god værbestandighet og stor holdbarhet. Utviklingen av taket har hatt fokus på å gi fører og passasjerer gleden av et lavt støynivå i kupeen.

Som for alle biler i ADAM-familien er valgmulighetene nesten uendelige. Fargepaletten for Rocks vil bestå av 16 ulike karosserifarger, samt seks ulike farger for taket - og to ulike farger på Swing Top-taket.

I tillegg kan du velge mellom fem ulike farger på sidespeilene, 19 ulike felgdesign på 17 eller 18 tommer, 10 ulike interiørdekor, samt hele 10 ulike typer delskinn og 2 helskinnalternativer.

For den som er ekstra opptatt av lyden, kan ADAM ROCKS også utstyres med et ekstra kraftig lydsystem fra Infinity.

Tøffere og mer maskulin.
ADAM ROCKS har 15 millimeter høyere bakkeklaring enn resten av familien, antrasittfarget karosseristyling sørger for å gi den lille bilen et mer muskuløst, og tøffere utseende.

Det er ikke bare utvendig ADAM er oppgradert, deler av chassiset er også optimalisert og tilpasset, noe som inkluderer dempere, fjærer, geometrien i bakhjulsopphenget og en mer direkte styring.

ADAM ROCKS kommer standard med 17-tommers hjul, men det finnes også 18-tommers varianter for den som ønsker å gjøre sin bil enda tøffere.

Ny motor: Énliters tresylindret bensinturbo og ny sekstrinns manuell girkasse.
Hjertet i ADAM ROCKS blir den helt nye tresylindrede énliters bensinturboen som kommer i to utgaver. Den yter henholdsvis 90 (66 kW) hestekrefter og 170 Newtonmeter med moment fra 1800 omdreininger.

Vår velutstyrte versjon med 66 kW/90 hester, har et forbruk på kun 0,45 liter per mil, noe som gir et CO2-utslipp på 105 g/km. Grunnlaget for det lave forbruket er en motor bygget i aluminium med direkteinnsprøytning, variable ventiltider og intelligent styring av vannpumpen.

Sammen med den nye tresylindrede turbomotoren kommer en helt ny sekstrinns girkasse med kompakt design og en tørrvekt på bare 37 kilo. Dermed er den nye girkassen hele 30 prosent lettere enn den som erstattes.

Lastet med teknologi: IntelliLink og parkeringsassistent.
Opel skaper en ny klasse for små crossovere under fire meter, og fyller den med teknologiske løsninger du ikke forventer å finne i en småbil.

Eksempler på dette er en «håndfri» parkeringsassistent som hjelper deg med å få bilen inn på en ledig plass, og siste versjon av Opels infotainmentsystem. «IntelliLink» lar deg sømløst koble din smarttelefon direkte mot ADAM ROCKS' store syvtommers skjerm. Systemet lar deg også kjøre navigasjonssystemet BringGo samt apper som Stitcher og TuneIn, som gir deg tilgang til tusenvis av radiokanaler og podcaster.

 FlexDock baseplate for mobiltelefon, sørger for at din telefon er fastmontert slik loven krever.

I tillegg kommer selvsagt ADAM ROCKS, som alle andre Opel-modeller, med DAB+ som standard.

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.