Femte generasjon Opel Corsa debuterer på den store bilutstillingen i Paris senere i år. Den vil sette en ny standard i småbilklassen med sine moderne drivlinjer, redesignet hjuloppheng og et førermiljø som blir klasseledende både når det kommer til opplevd kvalitet og innovative infotainmentsystemer.

Den elektriske nyheten Volkswagen e-Golf lanseres nå i Norge, og får sin Norgespremiere på Birkebeinerløpet i Lillehammer på lørdag 14. juni. Volkswagen e-Golf er en av årets viktigste bilnyheter, og forhåndssalget av den elektriske bilen har vært rekordstort. 

Når nye Volkswagen Passat kommer til høsten vil den starte en ny æra innenfor sikkerhet. Her er en tjuvtitt på den nye bilen. Volkswagen kom med sin første Passat for 41 år siden og i disse årene er det solgt mer enn 22 millioner av modellen over hele verden.
Nissan har de siste årene i stadig større grad påvirket markedet med modeller som viser lidenskap for innovasjon og teknologi. Ved å bruke den samme designtilnærmingen som for Qashqai, X-Trail og Note, utvider Nissan sin produktportefølje med en spennende og ny kombikupe - Pulsar.
Opel viser sin oppgraderte Movano på den store nyttekjøretøymessen i Birmingham denne uken.En sterkere og mer effektiv 2,3-liters diesel med biturbo sørger for å gjøre Movano både sterkere og betydelig mer effektiv.

Første generasjon Audi TT kom på markedet i 1998. Den ble et designikon og markerte på mange måter starten på en ny æra for Audi. Andre generasjon kom på markedet i 2006 og i dag har tredje generasjon sin verdenspremiere; Nye Audi TT og nye Audi TTS vises nå på bilutstillingen i Genève.
SKODA Octavia Scout er en svært populær bil i Norge, og nå har den nye modellen verdenspremiere på den store bilutstillingen i Genève

Innovativ teknologi, nye motorer og nytt utseende kjennetegner nye Volkswagen Polo, som kommer på det norske markedet til våren

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.