Volkswagen Beetle er utvilsomt et ikon, og med Beetle Dune legger Volkswagen til en crossover i modellrekken for første gang i modellens mer enn 80 år lange historie. Nye Beetle Dune blir tilgjengelig i både coupe og kabriolet. Bilen ble første gang introdusert på det amerikanske markedet under bilutstillingen i Los Angeles høsten 2015, men nå er den også klar for introduksjon i Norge.

Kodiaq-navnet refererer til kodiakbjørnen som lever på øya med samme navn ved Alaskas sørlige kyst og stavemåten er hentet fra urbefolkningens språk – alutiiq. Denne modellen blir den første i ŠKODAs nye fornyede satsing i SUV-segmentet, og vil bli presentert for publikum i den andre halvdelen av 2016.

Med 236 000 kroner som startpris for sin nye EcoSport kaster Ford seg for alvor inn i konkurransen om kundene i den sterkt voksende klassen for de minste SUV-modellene. For denne summen får man en EcoSport Trend med den prisbelønte 1.0-liters EcoBoost-motoren med 125 HK og en omfattende utstyrsliste. Blant utstyrsdetaljene for Trend-modellen er DAB-radio, Ford SYNC, automatisk klimaanlegg, fjernbetjent sentrallås, kjøreecomputer, elektriske vinduer foran og bak, alarm og oppvarmet frontrute.

Den helt nye Toyota PROACE varebil får sin verdenspremiere på varebilutstillingen i Birmingham 26.–28. April. Den nye varebilen tilbys i et bredt utvalg og flere varianter enn før. Den blir tilgjengelig i to utstyrsgrader og i tre karosserilengder. Med det iøynefallende “Under Priority” designspråket, kan PROACE lett identifiseres som den siste tilveksten til Toyota-familien. Utvalget dekker tre ulike karosseristørrelser - CompactMedium og Lang.

Den helt nye Hilux er tøffere, sterkere og har bedre fremkommelighet enn noensinne. Samtidig tar den steget inn i en ny æra med stil, komfort, sikkerhet og avansert teknologi som vil tilfredsstille de mest kresne brukerne.

Når Opel lanserer sin revolusjonerende nye elbil neste år, er den en del av den største modelloffensiven i merkets historie med 29 nye modeller fra 2016 til 2020. Den nye elbilen, med fem dører og fem seter, får navnet Ampera-e.

Salget av nye Nissan Navara er i gang

Den helt nye Nissan Navara setter ny standard i dette pickup segmentet ved å kombinere det beste fra Nissans lederskap innen crossovere med over 80 års erfaring innen design og produksjon av robuste og smarte pickuper.

Hyundai har lansert sin nye IONIQ

Hyundai har i dag lansert sin nye IONIQ, en helt ny el- og hybridbil med vekt på effektiv teknologi og bruk av miljøvennlige materialer. Hyundais ingeniører og designere har jobbet tett sammen for å skape en lav- og nullutslippsbil som er morsom å kjøre og eie, med attraktiv design og omfattende utstyrsliste. Det spesielle ved IONIQ er at kunden kan velge mellom tre modellvarianter; enten kun batteridrift (BEV*), ladbar hybrid (PHEV) eller ren hybrid (HEV).

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.