Når Opel lanserer sin revolusjonerende nye elbil neste år, er den en del av den største modelloffensiven i merkets historie med 29 nye modeller fra 2016 til 2020. Den nye elbilen, med fem dører og fem seter, får navnet Ampera-e.

Salget av nye Nissan Navara er i gang

Den helt nye Nissan Navara setter ny standard i dette pickup segmentet ved å kombinere det beste fra Nissans lederskap innen crossovere med over 80 års erfaring innen design og produksjon av robuste og smarte pickuper.

Hyundai har lansert sin nye IONIQ

Hyundai har i dag lansert sin nye IONIQ, en helt ny el- og hybridbil med vekt på effektiv teknologi og bruk av miljøvennlige materialer. Hyundais ingeniører og designere har jobbet tett sammen for å skape en lav- og nullutslippsbil som er morsom å kjøre og eie, med attraktiv design og omfattende utstyrsliste. Det spesielle ved IONIQ er at kunden kan velge mellom tre modellvarianter; enten kun batteridrift (BEV*), ladbar hybrid (PHEV) eller ren hybrid (HEV).

Ford Mondeo Vignale

Ford lanserer i disse dager Ford Vignale - et helt nytt konsept, hvor eksklusivt design og en unik eierskapsopplevelse står i sentrum. Først ut er nye Mondeo Vignale, men allerede i løpet av første halvår 2016 får den selskap av Ford S-MAX Vignale.

Nye Land Cruiser er utstyrt med 2.8 D-4D-motor med 177 hestekrefter og 450 Nm. Motoren er er koblet til en ny sekstrinns automatkasse med forbedret drivstofføkonomi og kjøreegenskaper, og har fått nytt to-tone skinninteriør i brunt og svart.

Helt nye Volkswagen Tiguan har sin verdenspremiere på bilutstillingen i Frankfurt, IAA, Tiguan har et helt nytt design og er full av ny teknologi og innovative løsninger
Nye Ford Edge med spesifikasjoner for Europa vises i Frankfurt, og detaljert SUV og AWD vekstplan; flere nye SUV´er kommer til Europa.
Volkswagen er for tredje året på rad samarbeidspartner med Arendalsuka. Både Volkswagen e-up! og Volkswagen Golf GTE ble vist for første gang i Norge på Arendalsuka. Denne gang er det nye Passat GTE, Volkswagen sin nye ladbare hybrid, som er den store nyheten.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.