Ford Thunderbird45 år etter den første Thunderbird gjenopplives den legendariske modellen. Og det med en bil som stilmessig fører tankene direkte til Franklin Q. Hersheys nydelige, minimalistiske 1955-design. 

De mange nyhetene i småbil og mellomklassen preget fjorårets Parisutstilling, mens Porsche, BMW og Ferrari sørget for at entusiastene fikk noe å hvile øynene på.
Dodge Viper RT-10Dette er bilen som entusiastene elsker fordi den har absolutt alt. Viper RT-10 er utstyrt med en 8,3 liters V-10 motor med 500 hk. Legenden om de Amerikanske muskelbiler går igjen i denne utgaven av Dodge Viper. Bilen har motoren foran og bakhjulstrekk med en 6 trinns manuell sportsgirkasse.

Nyheter på BMW 5-serieNye motorer i mars og xDrive på forsommeren

BMW 5-serie forsterker ytterligere sitt teknologiske lederskap. Det hele starter våren 2005 med modellvariantene 523i, 525i og 530i som blir utstyrt med nye innovative rekkeseksere.
Magnesium sylinderblokk og VALVETRONIC, økt effekt og en enda mer dynamisk kjøreopplevelse.

Eksepsjonelle kjøreegenskaper

Mazda2 er en ren fornøyelse å kjøre og vil inspirere deg med total trygghetsfølelse.

Jaguar X-TYPE 2.5 V6 ExecutiveElegante linjer, behersket og kjølig. 2.5 V6 som leverer 195 Hk under panseret. Et rikt interiør med skinn og treverk, spekket med alt du måtte ønske for å nyte kjøringen.Vanskelig å komme opp i mot.

Nyhetsbrev
Her kan du melde deg på og få nyheter fra Bilinform og siste spørsmål/svar fra bilmekanikeren Meld deg på

Bilforum
Her kan du for eksempel:Kjøp og Salg
Annonsér din bil til et svært bilinteressert publikum.

Volkswagen PassatEn av de største attraksjonene under den internasjonale bilutstillingen i Genève er den nye Volkswagen Passat. Den neste Passat-modellen vises der frem for publikum for første gang, og i april kommer den til Norge.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.