Siste nytt

Fornyet Land Cruiser

Nye Land Cruiser er utstyrt med 2.8 D-4D-motor med 177 hestekrefter og 450 Nm. Motoren er er koblet til en ny sekstrinns automatkasse med forbedret drivstofføkonomi og kjøreegenskaper, og har fått nytt to-tone skinninteriør i brunt og svart.

 

I over sine 60 år med historie, har Toyota Land Cruiser blitt et ikon i markedet for 4WD. Med fremragende off-road-egenskaper og unik pålitelighet, har Land Cruiser opparbeidet seg et solid rykte som en av verdens tøffeste og mest driftssikre firehjulstrekkere.

Nøkkelen til Land Cruisers unike fremkommelighet er en kombinasjon av en pålitelig rammekonstruksjon og unike hjelpeverktøy som tilbys føreren. Flere brukervennlige funksjoner gir hjelp til å takle de vanskeligste utfordringer i terrenget, og selv nybegynnere kan kjøre trygt under tøffe forhold.

Utseende, komfort og kjøreegenskaper på veien er like viktig for kundene. Land Cruiser kombinerer off-road-egenskaper med en stilfull design, høy standard på kvalitet og komfort, et nytt Toyota Touch 2 Go Plus multimediasystem og svært gode kjøreegenskaper på veien.

Land Cruiser blir nå tilgjengelig med Toyotas nye 2.8 D-4D-motor, som utvikler 130 kW (177 hestekrefter). Den firesylindrede DOCH-motoren med 2,755 cc og 16 ventiler, er utstyr med en “variable nozzle” turbo og intercooler, og sikrer et høyt dreiemoment ved lavt og middels turtall.

kilde: Toyota

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.