Siste nytt

Norsk talent testkjører for Volkswagen

Norsk talent testkjører for VolkswagenVolkswagen har begynt nedtellingen til FIA World Rally Championship i 2013. Volkswagen skal delta med en Volkswagen Polo R WRC med 300 hk og jakter nå på sjåførtalenter. For å skaffe seg erfaring om World Rally Championship vil Volkswagen team delta i utvalgte rally i 2011 med biler fra konsernmerket Skoda.

Opptur for Østberg i Rally Finland

Mads Østberg og Jonas Andersson fullførte Neste Oil Rally Finland på en sterk sjette
plass. De har kjempet hardt i hele dag, og satt mange gode tider.Etter tre kjørte dager i Neste Oil Rally Finland endte 23-åringen Mads Østberg ogkartleser Jonas Andersson på sjette plass totalt. En plass de er fornøyde med etterå ha kjempet om fjerdeplassen den siste dagen. De tok nesten 20 sekunder på PetterSolberg som endte på plassen foran, og måtte til slutt se Mikko Hirvonen passere.

Måtte sparke ut frontruten

Måtte sparke ut frontrutenAnders og Veronica lå på en andreplass i Rally Portugal etter lørdagens kjøring, trass tekniske problemer. De tøffe veiene i Portugal gjorde at bilen fikk skikkelig med "juling". På den 12 fartsetappen skjedde det fatale. De kom for fort inn i en høyresving, dro av veien og rullet 40 meter Bilen gikk rundt fire ganger.

Volkswagen Amarok blir arrangørbil i Dakar-rallyet

Volkswagens kommende pickup-model Amarok debuterer som arrangørbil under verdens tøffeste rally i januar neste år. Dermed må den nye Volkswagen-modellen vise at den kan takle ekstreme påkjenninger allerede før den er kommet på markedet.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.