Første generasjon Audi TT kom på markedet i 1998. Den ble et designikon og markerte på mange måter starten på en ny æra for Audi. Andre generasjon kom på markedet i 2006 og i dag har tredje generasjon sin verdenspremiere; Nye Audi TT og nye Audi TTS vises nå på bilutstillingen i Genève.
SKODA Octavia Scout er en svært populær bil i Norge, og nå har den nye modellen verdenspremiere på den store bilutstillingen i Genève

Innovativ teknologi, nye motorer og nytt utseende kjennetegner nye Volkswagen Polo, som kommer på det norske markedet til våren

Opel tar med seg Astra OPC EXTREME til bilutstillingen i Genève, en racerbil som trives like godt på offentlig vei som på banen.

I januar blir RAV4 med firehjulstrekk tilgjengelig med 2,0 liters dieselmotor med betydelig lavere CO2-utslipp. Med lavere avgifter kan innstegsprisen for 4WD reduseres med nær 50.000 kroner. Samtidig får bilen nytt utstyr og fargekombinasjoner.

Med Fiat 500L Trekking SUV så går Fiat inn i det populære SUV markedet i Norge. Modellen er den siste modellen på stammen av nye modeller i Fiat 500 serien. Bilen er i salg i Norge fra november 2013.

Ford vil 5. desember avduke historiens første Ford Mustang for salg i Europa, 6. generasjon av denne ikoniske bilen som vil feire sin 50-årsdag neste år.
Outlander Plug-in Hybrid EV (PHEV) kombinerer 4WD, fremkommelighet, miljøbevissthet og romslighet på en helt ny måte. Bilen blir verdens første ladbare (plug-in) SUV. Med to elektriske motorer, 4WD og innebygget Super-All-wheel control (S-AWC

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.