Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/loader.php on line 663
Toyota yaris- Service, bytte av deler | Spør mekanikeren

Siste nytt

Toyota yaris- Service, bytte av deler

Hei!

Jeg har hatt min Toyota yaris på 4år/60000 km service.

Jeg fikk oppgitt en pris på arbeid og en pris på deler og hva dette ble samlet med moms  og fikk opplyst om at bilprodusentens skjema ble fulgt.

Det viser seg at følgende, som er anbefalt i garanti og vedlikeholdsheftet, ikke er byttet: Bremsevæske, anbefalt skift hvert 2 år.

Girolje    ,         "        "   4  ".
Luftfilter ,          "       "   4  ".
Pollenfilter,         "        "  2   ".
Plugger                "       "  4   ".

Disse ting er bare kontrollert.

Det eneste som er byttet er motorolje og filter. 

Jeg mener at de burde ha opplyst meg dersom de bytter etter skjønn og det blir tillegg for dette. 

Mekanikeren har ikke stemplet for servicen i serviceheftet. Jeg er skeptisk til å la han gjøre det, så lenge ikke bilprodusentens anbefaling for bytte av disse ting er fulgt. Jeg har fått skjema for hva som er gjennomgått, samt faktura, som er spesifisert med et beløp for arbeid og deler som kun er olje og oljefilter. I tillegg verkstedmateriell, som ikke jeg fikk oppgitt. Han regnet kanskje dette som deler. Takknemlig for svar.


Svar: 
Er dette et merkeverksted? I så fall kan det hende at de har sett at disse tingene har blitt byttet på forrige service for eksempel. Jeg vil tippe at det verkstedet du har brukt har gitt deg en pris på liten service og ikke en stor som du skulle hatt. Prisen bør nok i så fall gå en god del opp. Det forrige verkstedet som har stemplet i boka har opplysningene om hvilke ting som ble gjort sist. Man må følge det som står i boka.

Klikk her for å spør bilmekanikeren

Kommentarer   

#3 sinnataggen 07-12-2010 12:24
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
#2 heui 09-12-2008 19:56
De pleier også å ha et serviceskjema som fylles ut på alle slags serciver.
#1 sachsxtc 20-11-2008 20:46
Hei, verkstedmaterie ll ligger på ca 7% det følger med uansett i prisen, bortsett fra eu kontroll o.l
Kan godt hende at verkstedet har misforstått av 60000 service og oljeservice.
Når folk kommer til oss og skal ha service så spør vi alltid om det er km stand service eller bare det kunden vil ha sett over. Man skal skrive alt man gjør og si ifra om det man ikke har gjort.
Men hvis du ba om en 60000 km service skal ALLE verksteder, merke eller uavhening merke verksted ha blader om hva man SKAL gjøre på servicen, og da skal man følge det, så sant ikke kunden har bedt om noe annet eller om for eksempel luftfilteret akkuratt er byttet, men da får kunden vite det og det blir ikke tatt med i prisen, serviceheftet skal stemples og signeres uansett hvis man har fulgt serviceskjemaet . Kan også signeres med bare oljeskift , men da må det skrives:-)

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.