Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/loader.php on line 663
Toyota verso- Instrumentbelysning | Spør mekanikeren

Siste nytt

Toyota verso- Instrumentbelysning

Gjelder Toyota verso (Navi) 2005 mod. Importert fra Belgia. Manglet kjørelys, og fikk Toyotaforhandleren til å montere dette. Problemet er at når jeg slår på lysene manuelt om kvelden (når det blir mørkt) så dempes ikke instrumentbelysningen automatisk. I stedet må jeg manuelt trykke inn knappene for å redusere belysningen både på instrumentpanelet og kamera/navigasjonspanelet. Neste morgen må samme prosedyre gjentas for å få dagsbelysning. Spurte Toyotateknikeren om hvorfor det ikke lot seg gjøre å kople en føler fra instrumentpanelet, men han visste ikke. Irriterende på en så fin bil. Er dette vanlig.?


Svar:
Det er ikke påbudt med kjørelys i Belgia og da vil ikke slike ting tas hensyn til. Når da bilen kommer til Norge og får et standard kjørelysrele montert så går jeg utifra at slike problemer bare må godtas. Kan du ikke be om å se hvordan en "norsk" Verso er da? Min Toyota starter også med full instrumentbelysning når jeg setter på lysene uten at det irriterer meg noe, men så er vi jo alle forskjellige.

Klikk her for å spør bilmekanikeren

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.