Ford Mondeo- Fjerning av startsperre

Bilen min stoppet under kjøring for knappe to uker siden og jeg er rimelig sikker på at det har noe med startsperra å gjøre.

Kan du si noe om hvordan man fjerner startsperren på en Ford Mondeo 2.0 Ghia, 94 mod?

Var innom et Ford verksted sist fredag, men de sa at de ikke klarte å finne den p.g.a at dette er en importbil med ettermontert startsperre fra Ford. Vet ikke om dette med ettermontert stemmer helt, for i bilen har jeg liggende et lite hefte på tysk med info om at bilen har startsperre.

Håper du har noen svar som kan hjelpe meg på veien igjen.

Mvh May-BrittSvar:
Å koble ut en startsperre skal ikke la seg gjøre dersom det er originalt montert. Denne bruker styreenheten til å sperre for brennstoff og tenning og denne er det ikke mulig for vanlige folk å lure. Er det derimot en startsperre som er uoriginal så skal man kunne se hvilke ledninger som er brukt. Men det er vanskelig å si noe når jeg ikke vet hvordan den ser ut. Søk på nettet etter merke som sikkert står på startsperreboksen så kan du kanskje finne koblingsskjema.

Klikk her for å spør bilmekanikeren

Kommentarer   

#1 GL 27-10-2008 19:28
DET KAN VERE DÅRLIG KONTAKT I SIKKERHETS BRYTEREN SOM STÅR NEDE I SPARKEPLATEN,PÅ FØRER SIDEN.VED KRESJ SKAL DEN KOBLE UT OG KUTTE STRØMMEN TIL MOTOR. DEN SKAL KUNNE TRYKKES INN IGJEN.KANSJE DET ER DÅRLIG KONTAKT HER.SE INSTRUKSJONSBOK

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.