Siste nytt

A6 Speedometer

Heisann.
Jeg prøvde idag og bytte speedometer i min a6. Jeg har kjøpt et speedometer fra en 2003mod, dær det er noe nyere design og en ekstra kontakt bak på speedometeret samt en lcd skjerm i speedometeret.
Men bilen min var ikke helt enig i et nytt og nyere speedometer, da den starta og stoppa igjen, noe som kansje tyder på en startsperre eller noe sånn.
Har du noe tips om hva jeg kan gjøre for og få dette til og funke?:-) Bilen er en Audi A6 1,8T regnr PP37580

Svar:
Jeg tror nok speedometeret må kalibreres/resettes på et verskted der de har utstyr til og kople til diagnosekontakt. Speedometer går ofte hånd i hånd med 2 dataenheter.  Husk at speedometerstand lagres i disse enhetene og vil avsløres om din bil har justert speedometerstand eller at speedometer har vært skiftet. Som regel kan kun merkeverksted justere disse opp mot hverandre.  Min bil har 2 elektroniske enheter. Den ene kan nok de som fikler med dette forandre, men den andre enhet må en ha passord for å komme inn i og det har/kan bare merkeverksted. Ved de fleste tilfeller skal speedometeret vise riktig løpet km, men i noen tilfeller lagres km intervall i km. også i selve teller og da blir det crash om elektronisk hjerne har en annen km intervall/verdi. Her er det selvsagt litt frem og tilbake fra bilmerke til bilmerke.
Klikk her for å spør bilmekanikeren

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.