Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/loader.php on line 663
Nyttige sider

Siste nytt

Nyttige siderForenklet forelegg:Fartsbøter
Det er ikke noe nytt at det koster flesk å bli tatt i fartskontroll i Norge, her er gebyrer som gjelder fra 1. februar 2005.

Norges Automobilforbund
NAF er Nordens største forbrukerorganisasjon på området mobilitet. I dette begrepet ligger både bilpolitikk, trafikksikkerhet, veiutbygging, avgiftsspørsmål, kollektivtrafikk m.m.

Heftelser i motorvogn 
Sjekk alltid om det finnes heftelser før du kjøper brukt bil, motorsykkel eller et annet brukt kjøretøy.På den måten kan du unngå å få gammel gjeld med på kjøpet.

trafikkportalen
Her kan du lese om alt du måtte lure på i forbindelse med førerkortopplæring. Vi har også et forum der du kan utveksle meninger og synspunkter med likesinnede.

Eu-kontroll
Når skal du ha EU kontroll på bilen ? Her på denne siden til Vegvesenet kan du finne tidspunktet for din bil bare ved å taste inn noen få opplysninger!

Bilfag.no 

Nå kan du som har lyst til å bli bilmekaniker finne ut litt mer om hvilke fag du bør ta for å bli en dyktig og utrolig utholdene medarbeider.

Hej Bilist
Denne siden er så absolutt motsatt av Bilinform som du kan komme, men allikevell så er det en viss likhet. Le deg skakk!!

Veteranbørsen 
Veteranbørsen kom første gang ut med blad i juni 2004 og har siden den gang vært Norges største formidler av veterankjøretøyer.

www.auteco.no
Her finner du kjøp og salg av bruktbiler. Kjøp og salg av brukte bildeler, Web Shop, Bildata, Bøter og masse nyheter fra bilverden.

Toll
Skal du kjøpe ny eller brukt bil og vurderer å importere en fra utlandet, hjelper denne siden deg å finne frem i avgift og regeljungelen.

Roadquiz
En moderne 3D utgave av de gamle lysbildene til kjøreskolenes teoriprøve. Men i stedet for å se på stillbilder, kjører man rundt på skjermen. Plutselig stanser bilen, og spørsmålet lyder "hva skal du være oppmerksom på nå?" Men det koster å bruke det!

Zensor
En skreddersydd portal både for de som skal ta lappen for første gang samt de som ønsker å friske opp sine teorikunnskaper i trafikken. Alle prøvene er sammensatt på tilsvarende måte som de man finner hos trafikkstasjonene/biltilsynet i Norge.

Autofil 
Siden om den populære tv-serien Autofil, spennende tester og omtaler av biler.

{mospagebreak}

Besøk vår sponsor her>>

Autobørsen
Kjøp og salg av ting over internett er blitt veldig populært  også biler. Og dette finnes det en rekke steder hvor man kan gjøre det, Autobørsen har ca 3000 nye annonser hver uke, her søker man med årsmodell, prisklasse og merke.

AutoDBOnline
Gratistjeneste for kjøp og salg av bruktbiler da er dette plassen, h
ar en del fikse finesser, slik som de 25 dyreste bilene som er annonsert, og de 5 siste ankomne bilene    

Billisten
Her kan man rykke inne en GRATIS annonse, eller man kan betale noen kroner og få med bilde.

Turboservice
Problemer med turboen, eller bare interessert? 

Supercars 
Trenger vi og si mer, ta en titt da vell. 

Spørsmål om chip
 
Her får du svar på det meste innen chiptrimming!

Car Stars of Film 
På disse to siden finner du biler som har spilt en viktig rolle i film- og tv- produksjon opp gjennom åra. Hvem husker ikke A-team bilen, eller bilen som var med i Cannonball Run for å nevne noen. Du finner bilder og litt tekst om hvordan de er bygget om for å få de til å passe inn i produksjonen.

tuning.no 
Skulle du trenge noe til å pynte opp bilen din med enten det gjelder styling eller tuning eller bare noen bilrekvisita utenom det vanlige så finner du det her og eller alt som er kjekt.


blitzpower.no 

Blitz-Power selger og monterer alt innen karosseristyling, belysning, motortrimming m.m. til Opel. På disse sidene finner du priser og informasjon om de vanligste produktene. Er du ute etter noe spesielt som du ikke finner på internettsidene, ta kontakt! Vi skaffer det meste fra de fleste fabrikantene.

carstyling.no
Her finner du masse bra styling til akkurat din bil. Eller kanskje vil du ha et KN filter??

Styling av nyere Opel
Her kan du selv finne ut hva du vil ha av ekstrautstyr til din Opel av nyere dato, du vil se hvordan den forandrer seg med de flotte effektene til  Irmscher. Det er masse utstyr som vil forandre din Opel til den råeste bilen og alt er av beste kvalitet. Velg Car configurasjon, og du. får Shockwave visst du ikke har den fra før. 

{mospagebreak}

www.opel-motorsport.de  
Denne linken er hovedsakelig ment for Opel Motorsport! Her kan du se på forskjellige bilrace i inn og utland. Du finner race ifra Rallycross til Banerace, du kan se hvordan de forskjellige bilene er i utseende og motormessig og hvor og når det kjøres race. Her er det "BTCC" British Touring Car Championship, dtm, Rally, OPC (dette er en ny Opel Astra GSI bare den heter OPC nå). Her har også Opel satset store penger på å gjøre det godt, blant annet med vår egen Martin Schancke!

www.wheelmachine2000.de
Hvordan vil du at din nye bil skal se ut med tanke på farge og felger! Du kan velge mellom mange farger og 10 talls felger og biler i alle merker!


www.riegertuning.de

På denne linken kan du finne ut hvordan du vil din bil skal se ut. Du finner alle bilmerker på denne linken, der du selv velger bilen din! Da kan du se hvordan bilen blir seende ut med forskjellige "styling" med fangere, skjørter, lipper og så videre !

Lære bil på engelsk
Kan du engelsk og vil lære hvordan bilen fungerer så er denne siden glimrende med animasjoner på det meste innen motor og teknikk m.m. !

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.