Opel Grandland X Ny crossover i kompaktklassen

I løpet av 2017 vil Opel ta stort steg inn i et stadig viktigere og voksende crossover-segmentet. Når nye Opel Grandland X lanseres senere i 2017, vil den ta posisjonen som storebror for Opel Crossland X. Begge de nye bilene kombinerer det røffe og praktiske fra en SUV, med mer kjøreglede og dynamikk.

 

Grandland X er et naturlig valg for familier med en aktiv livsstil og kombinerer et tøft utseende med en høyere sitteposisjon, god oversikt og rikelig med plass til bagasje.

 

Sammen med suksessen Astra og den nye syvseteren Zafira, sørger den for å gi Opel en svært god tilstedeværelse i kompaktklassen.

- Grandland X er et navn som uttrykker at man alltid er på jakt etter å utforske noe nytt, både i og utenfor byen. Vår nye crossover ser fantastisk ut, og vil sørge for nye entusiastiske Opel-kunder, sier markedssjef i Opel, Tina Müller.

 

Nye Grandland X, er en del av Opels offensiv som vil bringe 29 nye modeller til markedet fra 2016 og frem til 2020.

 

I løpet av 10 år, fra 2007 til 2017, har markedsandelen for SUV og crossover økt fra syv til tyve prosent i Europa. Opels kompakte SUV, MOKKA X, er allerede blitt solgt i over 600.000 eksemplarer. Lanseringen av Opel Crossland X og Opel Grandland X vil bidra til å fortsette denne veksten.

 

 Opel Crossland X vil bli lansert i B-segmentet første halvår 2017, mens Opel Grandland X følger senere samme år.

Kilde: Opel

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.