ŠKODA VisionS Ny SUV-konseptbil

På den store bilmessen i Genève i mars vil ŠKODA vise frem sin nye konseptbil, en ŠKODA VisionS, som viser ŠKODAs nye designspråk i SUV-segmentet. Med den nye konseptbilen antyder ŠKODA hvordan deres SUV'er kan se ut i fremtiden, og det nye designspråket har en god balanse mellom estetikk, kraft og funksjonalitet. I løpet av de siste årene har ŠKODA både fornyet og utvidet sitt modellprogram, og den neste fasen innebærer å utvide utvalget av modeller i SUV-segmentet.

ŠKODA viste frem sitt nye designspråk med konseptbilen VisionC i 2014, og nå overfører ŠKODA designspråket til SUV-segmentet. VisionS (S'en står for SUV) viser hvordan fremtidens SUV fra ŠKODA, som vil bli større enn dagens suksessfulle Yeti, kan komme til å se ut. Med en lengde på 4,70 meter, en bredde på 1,91 meter og en høyde på 1,68 meter er dette en bil som vil vekke oppmerksomhet på veien. Innvendig finner man det klassiske og store interiøret som ŠKODA er kjent for, og som har gjort merket så populært de siste årene. VisionS har tre seterader med romslig plass for seks passasjerer pluss fører (7-seter).

Det utvendige designet på VisionS reflekterer merkets emosjonelle appell. Alle kanter og linjer er klare, presise og skarpe. Krystallinske designelementer fremhever eksteriøret, og samspillet mellom lys og skygger skaper kraftige effekter på overflaten.

Den brede grillen, og de fire LED-lysene gir fronten på bilen et tydelig SUV-preg. Også fra siden ser man en tydelig SUV-karakter på VisionS. Tornadolinjen dekker hele lengden av det kraftfulle karosseriet. Hjulbuene er kantede og gir en ekstra offroad-karakter. Den skrånende taklinjen gir et visuelt inntrykk av akselerasjon selv når bilen står stille. C-stolpen begynner ved baklysene, på karakteristisk ŠKODA vis, og runder av et design som definitivt vil vekke oppsikt.

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.