Siste nytt

Tesla skal revolusjonere bilindustrien

Vi skal fjerne alle hindre mot å kjøre elbil, sier Tesla-direktør. Når det kommer til elbiler, var det den amerikanske teknologi-bedriften Tesla som regjerte under bilutstillingen i Detroit.

Sportsbilen Roadster er ute av bildet, så de tre bilene på Tesla-standen er to Model S, samt dens brautende suv-avledning ved navn Model X.

Men det kommer flere nyheter ventes i tiden fremover.

- Nå kommer Model X som er en firehjulsdreven versjon av Model S. Og det neste punkt på programmet blir en mindre bil, en typisk fire-fem personers bil, i Audi A2-klassen. En litt mindre bil som kommer til å koste halvparten av Model S, sier Esben Pedersen som er den nordiske Tesla-representanten i Detroit.


En ny måte å selge bil
Mannen som bygde opp butikk-konseptet til Apple, George Blankenship, sitter nå i ledelsen i Tesla, og viderefører distribusjonsmodellen som har bidratt til Apples suksess. Det er en helt ny måte å selge bil på.

- Vi snakker med kunden når de ikke er i bilkjøpemodus, og alle som forlater oss skal smile - det er vårt mål, sier Blankenship.

Tesla skal i løpet av året åpne 25 nye butikker, halvparten av dem i USA, men også sin første i Kina.

Det er gratis!
Selskapet er også frempå når det gjelder infrastruktur for elektriske biler, og har allerede bygget åtte såkalte superladere i USA.

- Vi skal fjerne alle hindre mot å kjøre elbil. Og det som virkelig gjør oss anderledes er at det er gratis. Gratis! Det er slik vi får folk til å bli med på elektrifiseringen, sier Blankenship.

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.