Siste nytt

Skal prøve og forklare problemet så godt jeg kan :

Det hele begynte da jeg overtok en Gti 8v etter onkelen min, da han ikke hadde brukt for denne. DA tok bilen inn falskluft, starta ikke på starteren når den var kald, bare på trillestart. Men starta avogtil på starteren når motoren var kald. Karosseriet var gjennomrustet, så jeg fikk tak i et annet karosseri og begynte da på et aldri så lite motorbytte.

Mens motor var ute av bilen, skifta jeg noen vakumslanger, innsugsmanifoldpakningen og etterstramma skruene med gasspjellet.

Motoren ble putta inn i den "nye" bilen, uten at jeg fikk noe start.Under byttinga ødela jeg "slange mellom toppdeksel og luftbelg/LMM til veivhusventilasjon", som jeg enda ikke har fått tak i ny av.(Lager en ny selv) Har også bytta plugger, og har fått sjekket at det er finnes gnist.

Når jeg nå kinner motoren, høres også en slags høg "skriking" av ei reim som tar borti noe. Plussledningen som er kobla til ved batteriet er like varm som hånda mi etter litt testing. Trenger hjelp før jeg blir gal...! motor : 1,8 8v km: 258 000 bil : golf 2 gti

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.