Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/loader.php on line 663
Scorpio- automat gear | Spør mekanikeren

Siste nytt

Scorpio- automat gear

94- Scorpio

Når bilen er kald tar det allt for lang tid mellom gearing, når jeg rygger og skal kjøre frem, så er det som om at den står i fri en tid før den kommer i forover, og når den gearer ned så skjer det samme,,, men når den er blitt varm er allt ok. Bensin måler kan stå leng på rød før den kommer opp, og av og til vandrer den bare opp og ned,, det er som om at det elektrisk i bilen tåler kald og fuktig luft, den er ikke helt god etter en kald og rå natt,,, har bare hatt bilen i 14 dager, så jeg har ikke blitt helt kjent med den enda..... men noe er det som plager den,,, og det er ikke jeg....he-he
Svar: kommentar under

Klikk her for å spør bilmekanikeren

Kommentarer   

#2 Helge R. 10-07-2009 02:54
Oversatt.
Med automatgir er det viktig med riktig olje. Det skal være automatolje Dextron III. Dette står i instrukssjonsbo ken. Og hvor mye olje som skal på kassen inkl converteren. Kjøpes billigst på Felleskjøpet.

http://www.felleskjopet.no/

http://www.dng-norge.no/documents/DexronBil0105_000.pdf

Ang bensinmåleren er dette et elektrisk problem. Mest sannsynlig dårlig jording / kontakt på selve sensoren på tanken. Eller defekt sensor / måler oppi tanken. Vanlig feil ved halv tank.
#1 fordco 10-02-2009 13:22
de med automt gir det so kan vera at er fejl olje eler dorleg olje type for er ikje al olje lika pli kalt ute da plir oljen seigere mit råd sift oljen kjøp på bilversta vet en olje som er pra te den som eg pruka sjøl er castro olje te auttomat gir mo ikje pruka vanleg manuel olje dete gor ikje so pra.det med bensin moleren vet ikje ka kan væra eg har aldri vore porti son prolemer har scrpio sjøl men høra ut som molaren henger seg opp hade vore meg so hade eg teke den ut fot sjeka den og rensa den eler ta sjek rele fyst :roll:

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.