Siste nytt

Peugeot 406- bremselyd

Peugeot 406, 2000 modell, 2,0 automat, km.stand 103 000:

Hei, jeg hadde bilen inne hos Bertel O. Steen hos Peugeot på Skøyen for å skifte drivakselmansjett på forhjulene etter merknad om dette etter en EU kontroll hos NAF. Da jeg hentet bilen oppdaget jeg en lyd når jeg bremset. Den har vært temmelig sterk (en lyd som minner om når man blåser tuba). Lyden kommer og går og er noen ganger sterk og noen ganger svak, men er der uansett. Har oppdaget at den er på venstre forhjul og kommer når jeg bremser svakt og spesielt i det jeg skal bremse sakte til bilen stanser helt opp. Har du noen ide om årsaken til dette?   
Jeg gav beskjed umiddelbart til verkstedet, som har pusset på bremseskiver og klosser, men lyden er der fortsatt. De mener at ulyden ikke har noe med verkstedsjobben ifm skifte av drivakselmansjettene. Bilen er meget pen og har fulgt alle servicer og aldri hatt noen bremselyd, før etter at jeg fikk den tilbake fra Peugeot på Skøyen.
Tusen takk for svar!
Fortvilet Peugeot eier

Svar:
Om det er det jeg tenker så kan det være lurt å ha kobberfett mellom klosser og stempel på kaliper.  (NB: Ikke få noe av dette fett på skiver) 
Klikk her for å spør bilmekanikeren

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.