Siste nytt

Opel vectra b 97 mod, bilen stopper i fart

Hei mekanikeren. Har for tiden litt problemer med min kjære vectra. Problemet er at tomgangen er skikkelig elendig når bilen blir varm. Har bilen stått stille  en stund så går den bra igjen. Motorlampa lyser og jeg har lest ut feilkoder. Fikk feilkoder på kamakselsensor og luftmasse måler. Luftmasse måleren har jeg nå byttet å dette hjalp ikke på problemet. Andre symptomer på bilen er også at turtalls nåla flyr opp og ned en sjelden gang i blant og noen ganger så stopper bilen i fart og jeg må slå av å på tenninga igjen for å få startet den. Den fusker også til tider. Tror du at dette kan være pga kamakselsensoren eller kan det være noe annet også? Glemte å nevne at bilen stopper i fart når jeg slipper opp gassen og trykker inn klutchen, noe som er veldig kjipt når jeg står kø :( kan du hjelpe meg med svar? Mvh kim

Svar:
Sjekk lambdasone. Kamakselsensor er en viktig greie. De fleste slike enheter skal kodes etterpå skifte, som regel luftmengdemater også.
Klikk her for å spør bilmekanikeren

Kommentarer   

#1 Gunnar Dalsnes 13-02-2013 23:56
Kan være dette problemet: http://www.simonk695.plus.com/Vauxhall-Vectra/Vectra-Stalling-Cure.html
Dette problemet gir ingen feilkode da, bare at bilen stopper på tomgang.

Andre vanlige feil: morkne tennplugglednin ger med brudd\vakkel (gir ingen feilkode), brudd\lekkasje i den tynne vakumslangen på baksiden av forgasserspjeld (gir ingen feilkode), kamakselsensor, veivakselsensor .

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.