Siste nytt

Mopedbil - Topppakning dårlig kundebehandling

Hei, Jeg har hatt en mopedbil på verksted nå, merke Ligier ambra 2000 modell kjørt 26000 km
Jeg har nå hatt den liggenest på verksted i total 3 uker, jeg har då betalt en totalpris for reperasjoner på 40 000 kr Og når jeg har fått bilen tilbake har det vært flerre problemer med den, og en ekstrem dårlig kundebehandling har jeg fått!
Men til spørsmålet jeg fikk igjen bilen igår, kjørte den i ca 30 minutter så plutselig begynnte motoren og ryke noe ekstremt, det gjorde den ikke før de byttet termostaten som de gjorde samme dag. Og jeg leverte den inn og skjelte dem ut for de lovet meg at allt var i orden og den ikke trengte og komme på verksted på lang tid, men 1 time etter hev jeg den inn på verkstedet igjen, og idag prøvde jeg og ringe for og høre diagnosen, då ville ikke mekanikkeren svare meg lovde han skulle ringe men gjorde heller ikke det! til slutt fikk jeg tak i ann annen på verkstedet, han sa da at mest sansyligvis topppakningen hadde røket pga overoppheting av motoren, MEN det jeg lurer på da er om jeg må betale for ny topppakning når de har gjort noe feil med motoren for motoren var IKKE sånn når jeg leverte den inn! da kunne jeg kjøre 4 timer i strekk med små pauser uten at motoren kom på rødt engang?
For når verkstedet gjør slike feiler jeg betaler en såpasset stor pengesum for og få den fikset, og den skal være i skjønneste orden, og så har de gjort ting slik at jeg må ut med mer penger det akter jeg ikke?
Så jeg lurer om dette er reklamasjon eller MÅ jeg betale for toppkaning og arbeid for dette?  Beklager for langt spørsmål men måtte bare få spørre det ut..
Mvh Mats

Svar:
Slike feil hater verkstedene, feil som oppstår mens bilen er der eller at det oppstår nye feil etter at den er levert osv.  Vel, hva som er sagt eller gjort i en slik konkret sak er vanskelig å uttale seg om uten å kjenne hele historikken. Det at du hadde kjørt derfra og etter 30 min. så oppsto problemet tilsier at den kanskje er en feil som var under utvikling men som verkstedet ikke kan ta del i.
Klikk her for å spør bilmekanikeren

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.