Siste nytt

Mercedes C180- Ustabil styring

Hei.
Jeg gikk til innkjøp av en Mercedes C180 -01mod til min kone i mai. Bilen hadde da gått ca.195000km. BIlen er av utseede i god stand og det var akkurat foretatt EU-godkjenning.
Men bilen har et merkelig fenomen. Vi opplevde gjentatte ganger at bilen oppførte seg som om den var "på glattisen", da det regnet og asfalten var ny. Ved å skru av ASR ble det bedre. Jeg antok at det kunne være noe med dekkene, da disse var av et ukjent merke. (225X35X19)
Etter å ha byttet til vinterdekk nå, helt nye NOKIAN m/pigg i standard dim, så har den oppført seg eksemplarisk. Helt frem til igår. Da hadde det frosset på etter en natt med tåke langs E18. Min kone opplevde bilen som ukotrollerbar, og fikk inntrykk av den hadde tilnærmelsesvis 0 veigrep.
Vi har hatt 2 andre Mercedeser før denne og aldri opplevd lignende. Kan dette være relatert til elektronikken? Det skal også nevnes at det er byttet fjærer på denne bilen rett før vi overtok den, og disse er etter min oppfatning relativt myke. Kan dette forårsake problemet? Forstilling er kontrollert og ikke funnet noen feil/mangler.

På forhånd takk.
 Klikk her for å spør bilmekanikeren

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.